Akne behandling

Gjøre disse rygg akne årsaker fornuftig?

Det har vært virkelig hard å se nøyaktig hva rygg akne årsaker. Akne har ikke alle krystallklar årsaker så langt. Forskere og leger har ikke vært i stand til å lære nøyaktig grunnen for uorden. Likevel er det noen variabler som vil få deg til å bli utsatt for å utvikle akne rundt tilbake området.

Hevet Androgen grad:

Eksperter tror at økt androgen beløp kan faktisk fungere som viktigste kilde til rygg akne. Androgener blir kjønnshormoner som hovedsakelig laget av menn. En liten grad av hormonet finnes i jenter også. Kroppen kan overprodusere disse hormonene som resulterer i opprettingen av naturlige olje. Denne oljen (sebum) samler inn i åpningene på håret røttene, vanligvis i ansiktet området og tilbake. Talg i ekstra fører til voksende bakterier som resulterer i modning av rygg akne.

Leger oppfordrer sine pasienter til å sette i en lett til moderat fysisk aktivitet til sin egen daglige rutine. Øvelse som fysisk aktivitet er anerkjent åpne porene i kroppen som hjelpe rengjøring huden. Perspirationing hjelper den hele kroppen til skiller ut avfall som beskytter huden din fra ulike typer sykdommer inkludert rygg akne.

Når du svetter kroppen din forsvinner og renser huden, men du må sørge for å ta en dusj å tørke bort alle skitt som har vokst over tid i huden din.

Arvede årsaker:

Noen studier har antydet at kviser i ryggen kan være forårsaket på grunn av genetisk defekt. Folk som har foreldre har tålt fra akne før er utsatt for å utvikle sykdommen. Likevel, det er absolutt ingen bevis om arvelig overføring av rygg akne. Det er en veldig god indeks skjønt, det er ikke noen har å bli opprørt med en av foreldrene dine skjønt, det er ikke deres skyld heller.

Mat:

Stekt mat samt diett mettet i glykemisk indeks kan også betraktes som blant de viktigste rygg akne årsakene. Høy glykemisk indeks diett betyr mat som er rik på sukker. Et godt eksempel på matvarer som har mye sukker er hvit potet, hvitt brød, kjeks, etc. Bortsett fra det, kan de som har varme (krydret) mat også være tilbøyelige til å vokse "uorden".

De som har et balansert kosthold er ikke så utsatt for produserer akne. Upping daglig vannforbruket, har lav glykemisk reduserer indeks mat og riktig personlig hygiene muligheten for voksende disse hudproblemer. Likevel, vil du aldri kunne være sikker på at i retning vil holde deg helt fra vokser noen kviser.

Overdreven svette:

Perspirationing, etter trening eller intens fysisk handling, er best for huden og kroppen. Men for mye svette kan være farlig for kroppen. Det anbefales at du bare ren av svette når mulig fordi bakterier vil sannsynligvis øke deres vekst i slike omgivelser. Her er akkurat hvorfor personer med god hygienisk stater er mye mindre sannsynlig vokser tilbake akne. Vanligvis innen tretti minutter med stor svette er det optimale tidspunktet dusj.