Akne behandling

Bruk disse tipsene til å får akne under kontroll

Fleste blir vred og frustrert når arbeider med akne. Dette gjelder spesielt tenåringer. Akne årsaker forlegenhet og mars en persons utseende, og dette er svært opprørende til unge tenåringer; men trenger det ikke å være. Det er egentlig mye enklere å håndtere akne enn fleste innser. Det tar bare ved hjelp av høyre tips i riktig situasjoner. I denne artikkelen vil vi dele en rekke praktiske, gjennomførbart tips som vil hjelpe deg å få din akne under kontroll.

Unngå å berøre ansiktet hele dagen og natten når du er søvn. Mange mennesker har en tendens til å sove med deres kinnet hviler på sin hånd eller med knyttnevene mot sitt haken; men er dette en dårlig praksis som kan forårsake bakterier, bakterier og olje til å bygge opp og oppmuntre breakouts. Pass på å holde hendene bort fra ansiktet.

Det er mye debatt over hvorvidt pop kviser. Generelt, de som er svært store og/eller smertefulle bør være poppet, men det er svært viktig at du rengjør kvise og huden rundt det og også rengjøre hendene grundig første. Husk å vaske opp etterpå også. Behandle popped kvise med en naturlig antibakteriell som tea tree olje å drepe bakterier og bistå i healing.

Bruk av hud skreller inneholder hydroksyl syrer og/eller Salisylsyre kan være nyttig i å redusere akne. Denne typen behandling kan brukes når en uke eller så å hjelpe slough av gammelt hud og avslører ny, frisk hud. Denne behandlingen også bidrar til å fjerne akne og hudormer, reduserer olje og hjelper huden å helbrede.

Pass på at din sengetøy er rene. Dette inkluderer både din laken og putevar din. Mens du sover, kan oljer og svette fra huden din suge inn sengetøy og putevar. Når dette skjer, bakterier og bakterier vokse og overføre tilbake til huden din neste gang du få i seng. Dette er en ond sirkel som legger opp til mer akne og hudirritasjon. Husk å endre din sengetøy minst en gang i uken, og endre din putevar hver kveld før du går til sengs.

Unngå ekstreme temperatur. Både veldig varmt og veldig kaldt vær kan forverre akne. I varmt vær, må du bo godt hydrert og hvile når du overopphetet. Hvis du svetter rikelig i løpet av dagen, må du ta badekar eller dusj natten slik at du ikke går til sengs med olje, bakterier og bakterier bygget opp på huden din. Bruke en oljefri fuktighetskrem vinteren for å beskytte huden mot harde, kaldt, tørr luft fordi dette kan føre til at huden over produsere olje.

Tydelig, det er ikke umulig å ta vare på din akne og det trenger ikke å være frustrerende. Konsekvent, intelligent, milde omsorg vil holde huden sunn og attraktive. Følg tipsene presenteres her for å få din akne under kontroll.