Akne behandling

Slik cure Akne naturlig hjemme med felles kjøkken grønnsaker

De fleste pleier å skrike som gal når de begynner å se kviser på ansiktet, og mange av dem er jag til butikken for å kjøpe den nyeste akne produktet, istedet for går direkte til kjøkkenet og finne noe nyttig. Ja, hvis du lurer på hvorfor du bør gå til kjøkkenet når du har noen akne vises, bør du vite at kjøkkenet vil hjelpe deg å kurere din akne naturlig. Vel, snakker jeg om grønnsaker som du vanligvis finner i kjøkkenet. Ja, kan de bidra til å kurere kviser raskt. Her er 5 felles kjøkken grønnsaker som vil hjelpe deg å kurere Akne naturlig hjemme:

1. Spinat

Vet du om kraften i spinat? Spinat kan hjelpe deg med å forebygge mange sykdommer i kroppen (vel, det kan "teknisk" gjør immunforsvaret sterk) som hjertesykdom, leddgikt og kreft. Men, ikke bare det. Spinat inneholder også mange vitamin K, A og jern, som er svært viktige komponenter for å holde huden sunn. Således, ved å spise spinat ofte, du vil kunne reparere skaden i huden din og gjøre akne forsvinner fra innsiden.

2. Gulrot

Vet du at kanin elsker gulrot så mye? Vel, skal du elske gulrot enda mer. hvorfor? Den inneholder massevis av vitamin A, som vil hjelpe deg å kurere din akne og den eliminerer din hudbetennelse raskt. Med andre ord, vil det hjelpe deg å slette rødfargen i huden som forårsakes av akne. Du kan spise din gulrot rå (akkurat som kaniner) eller du kan lage din egen gulrotjuice og drikke det daglig.

3. Agurk

Agurk er ofte brukt som en naturlig ansiktsmaske. Det brukes også til å redusere poser av øynene. Så, agurk er svært nyttig for huden din. Det er derfor det er mye brukt av mange hudpleie eksperter i deres naturlige hudbehandling. Men vet du at agurk er også godt å redusere fremkomsten av akne? Ja, denne vegetabilsk er flott å fornye huden fra innsiden, redusere betennelse og myke din hudtekstur. Ved å spise noen agurker hver dag (Velg de store og frisk), vil du kunne holde huden frisk naturlig (og uten akne for).

4. Hvitløk

Vampyrer liker hvitløk, gjør din akne. Hvitløk er en viktig urtemedisin å kurere akne. Det er fordi hvitløk inneholder sterk antioksidant og anti-bakterielle antibiotiske egenskaper som kan bidra til å fjerne akne fra ansiktet. Men, husk at det ikke er anbefalt å bruke hvitløk hvis du har alvorlig akne eller store pimples (samt veldig sensitiv hud). For å bruke dette urtemedisin, du trenger å vaske ansiktet ditt første før du bruker hvitløk på ansiktet ditt. Vent i ett til to minutter og skyll med vann.

5. Brokkoli

Det er så sunt å spise brokkoli hver dag. hvorfor? Det er fordi den inneholder mange helsemessige fordeler som vil virkelig redde livet ditt, som fremmer sunn bein, forebygge kreft, holde hjertet sunt, forbedre din visjon, hjelpe deg å miste vekt, fikse problemet ditt fordøyelsessystem, og øker immunforsvaret. Men brokkoli er også kjent som en grønnsak som kan fremme hud helse. Brokkoli inneholder sterk antioksidant komponenter samt mange vitaminer som vil bidra til å bekjempe akne fra innsiden. Så ville det være flott for deg å omfatte brokkoli i daglige måltidene.

De er 5 felles kjøkken grønnsaker som vil hjelpe deg å kurere din akne naturlig. Kan du finne noen av de grønnsaker på kjøkkenet? Eventuelt kan du begynne å bruke dem nå for å redusere din akne symptom.