Akne behandling

10 best hjem rettsmidler for å kurere akne

Problemet med akne er ikke nytt. Det kan skje til noen og enhver alder for så mange grunner, det være seg hormonelle endringer eller dårlig hudpleie. Så mange skjønnhetseksperter, hudleger og hudpleie eksperter har foreslått mengder av tips for å bli kvitt akne. Men er hvilke ettall å velge er fortsatt et spørsmål av interesse, siden ikke alle metodene vil fungere best for hver hudtype og årsaken til akne. Dessuten, hvorfor gå for kunstige produkter når du har så mange nyttige ingredienser på kjøkkenet?

Diskuteres nedenfor er 10 beste hjem rettsmidler som kan gjøre underverker når det gjelder å håndtere akne.

1.Apple-Cider eddik

Apple cider eddik er ett produkt med flere funksjoner. På grunn av sin anti-bakterielle egenskaper er produktet funnet for å behandle akne effektivt. Ta av dette produktet på en bomullsdott og bruke den som ville bruke en toner. Du vil se resultat i noen dager. I tillegg hjelper å opprettholde pH-nivået av huden og også fungerer best på hår også.

2. Tea Tree olje

Ønsker du en akne gratis huden, må du fokusere på sin årsak og tette porene føre ofte til akne. Tea tree olje er en av de beste materialene å rengjøre tette porene, og som det renser huden uten å forårsake utbrudd av akne. I tillegg hjelper kvitte seg med bakterier og fjerner alle de døde hudcellene. Ingrediensen øker også kollagenproduksjonen ved å kontrollere frie radikaler, dermed gi huden et ungdommelig utseende.

3. Papaya

Høye vitamininnholdet i papaya gjør det en av de mest effektive elementene for behandling av akne. Bland noen papaya og bruke den som en ansiktsmaske. La massen på ansiktet i 20 til 30 minutter, og deretter Skyll den av med kaldt vann. Dette vil holde tilbake overproduksjon av talg som er en av de viktigste årsakene til akne.

4. Potet

Å redusere hevelse av akne, bland en potet og bruke det på det berørte området. Når du vasker ansiktet etter 15 minutter du vil observere reduksjon i din akne-størrelse.

5. Mint

Mint kjøling natur gjør det en av de beste behandlingene for akne. Knuse noen mynteblader og gjelder juice direkte på ansiktet og se resultatene selv.

6. Vitamin C kosttilskudd

Vitamin C er et must for sunn og glowy hud. Derfor Inkluder hvert element som er lastet med vitamin C som sitroner, appelsiner, amla, guava og mange andre i din hverdag diett. Du kan også bruke en blanding av rose vann og sitronsaft å opprettholde sin utstråling.

7. Honning

Godhet av honning er ikke begrenset til helse. Det er også funnet for å være svært nyttig i behandling av akne også. Egenskapen antimikrobielle ødelegger bakterier, dermed redusere sjansene for akne. I tillegg hjelper klissete teksturen i fjerne noe skitt fra ansiktet uten noen skadelige effekter. For maksimal effekt, sørg for at du velger naturlig variant over behandlet honning, siden dens egenskaper er godt bevart i sin naturlige form. En enda lag av honning hele ansiktet og halsen og la den i ca femten til tjue minutter. Vask ansiktet med vanlig vann og du vil se en glød som aldri før.

8. Eggehvite

Egg ikke bare holder deg frisk, men også ser etter huden godt. Eggehvite når den brukes i ansiktet, unclogs akne forårsaker porene jevnt, redusere rødhet også. Dermed spiller det en dobbel rolle som en anti-inflammatorisk agent og en snerpende.

9. Avocado

Avokado er kjent for sin høye innhold av fiber og umettet fett. Men, frukt er også nyttig i behandlingen av akne på grunn av sin anti-Oksiderende egenskaper. Derfor Prøv å inkludere disse fruktene i ditt daglige kosthold for en sunnere og klare hud.

10. Natron

Et annet produkt som finnes i nesten alle andre kjøkken og kan behandle akne er natron. For å behandle akne, bland en spiseskje av natron med nok vann for å danne en tykk pasta. Etter det, bruker lim på huden din og la den til den begynner å stivne og deretter vaske ansiktet. Gjenta dette flere ganger i uken, og du vil bli fornøyd med resultatene.

Det er ikke bare at eksterne behandlinger kan gi deg en akne gratis huden. Du må også se matvaner for vakre og utstråling hud. Kontroller at du drikker mye vann, minst ti-femten glass om dagen, å holde huden hydrert og fuktig. Også velge kosmetikk og hudpleie produkter klokt. Ikke på akkord med kvaliteten for pris.