Akne behandling

De positive effektene av juicing for akne

Riktig ernæring bidrar til sunn, glødende hud. Visste du at fersk juice kan hjelpe deg med å håndtere ulike dermatologiske problemer, inkludert akne? Her er alt du trenger å vite om juicing for akne.

Fordelene med Juicing for akne

Bakterier og hormonelle ubalanser er de viktigste årsakene til akne utbrudd. Folk som har naturlig fet hud er også mer sannsynlig å oppleve problemet. Litt frukt og grønnsaker har naturlig anti-bakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper. En rekke produkter er også kjent for å regulere hormonnivået. Kombinere de riktige ingrediensene i juice oppskriftene vil resultere i klarere hud og mindre alvorlig akne ut pauser.

Som ingredienser inneholde din juice? Her er flere svært gunstig muligheter.

Granateple

Granateple er en kraftig antioksidant. Det hjelper bekjempe frie radikaler som forårsaker celle aldring. I tillegg raskere granateple helbredelse av skadet og betent hud.

Acai Berry

Når juicing for akne, kan du vurdere å legge acai bær til mix. Acai berry er en usedvanlig kraftig antioksidant. Det hindrer oksidering av fettsyrer og som sådan, det reduserer akne relaterte betennelsesreaksjon.

Hormon regulering

For å oppnå stresshormonet regulering, som er utrolig viktig i perioder som puberteten og graviditet, vurdere følgende juice ingredienser: persille, selleri, fennikel og linfrø. Spinat og andre grønne bladgrønnsaker vil forbedre resultatene ytterligere.

Et par overveielsene

Husk på at saft du drikker ikke kan erstatte et sunt, balansert kosthold. De skal utfylle hovedmåltider du forbruker. Forskere mener at det er ingen sammenheng mellom forbruk av fet mat og akne, men for å forbedre huden din helse, vurdere en diett som er rik på frukt, grønnsaker, rå nøtter og fullkorn produkter.

For å fremskynde helbredelse av huden, prøv å ha minst tre juice per dag. Du kan bytte mellom ulike ingredienser og eksperimentere med mikser til du finner en som leverer de beste resultatene for deg.

Personer med akne utsatt hud bør unngå gulrot og tomat juice. Gulrøtter og tomater øke produksjonen av talg, som til slutt vil resultere i mer alvorlig akne ut pauser. Andre typer ferskpresset juice kan brukes sammen med et sunt kosthold. Første saften av dagen bør tas før frokost eller en sunn frokost. Andre juice bør være forberedt og forbruke for lunsj.

For å oppleve alle fordelene, må du forberede saften og drikker det umiddelbart. Gjør din juice natten før vil kle dem av mange nyttige næringsstoffer som vil produsere anti-akne effekten. Juicing for akne er en alle naturlige, trygge måte å forbedre helsen til huden din. Svar varierer fra person til person, og du må prøve. Eksperimentere med forskjellige frukter og grønnsaker, og du vil snart oppdage blandingen som gir de beste resultatene. La meg gi deg en oppskrift som du raskt kan bruke eksternt for akne. Ingredienser; et håndkle, en plate/liten bolle, ull bomull, en sitron frukt, ansikts rengjøringsmiddel,

Trinn én Rengjør ansiktet med ansikts rengjøringsmiddel.

Trinn to-bruk håndkle for å gjøre det tørke. Hvis du ikke har en ansikts rengjøringsmiddel, kan du vaske ansiktet med varmt vann og la dem tørke.

Trinn tre-kutt sitronsaft i to og klem ut saften til platen.

Trinn fire-ta en ball i vatt og suge den i sitronsaft.

Trinn fem-sted på de berørte del på ansiktet og la dem bo i 10 minutter.

Trinn seks - renser ansiktet igjen med renset og gjenta to ganger daglig til akne forsvinner.

Ulemper av benytter denne Lime Juice (1) du kan ha en brennende eller kløe følelse-for å unngå dette gjelder olivenolje. (2) Bruk ikke dette MIDlet hvis du har en mørk hud som kalk vil skape en mørkere flekk på huden din. (3) Lime juice middel brukes til behandling av mild akne.

Hvordan limejuice fjerner akne

Lime frukt er surt i naturen. Når påføres huden, syre constricts kroppens vev å presse ut oljen og dreper bakterier.