Akne behandling

Sliter med akne? Prøv disse tipsene for mer vakker hud!

Akne er et helseproblem som kan være ødeleggende for selvtilliten. Du trenger ikke å la akne ødelegge dagen. Det er flere ting som kan gjøres for å hjelpe deg med å rydde opp huden. Følgende er noen nyttige tips som du kan prøve å få tilbake din klar, glatt hud og trygg selvtilliten.

Sikre din putevar er ren. Tenk det litt. Visualisere legger ansiktet på en skitten pute på andres hus. Du ville ikke gjøre det heller. Dette kan lett unngås ved å erstatte din skitne putetrekk med en ren før du går til sengs.

Tannbleking produkter kan forårsake kviser rundt munnen, så du bør vurdere å stanse bruken av dem. Harde dentale produkter kan forårsake utbrudd hvis din akne er spesielt alvorlig rundt munnen. Noen mennesker får akne fra tannkrem eller munnen vasker. Munnen din hud kan er delikat og lett irritert.

Akne breakouts er også forårsaket av ekstreme varme og kalde forhold, så vær klar over at når du reiser utenfor. Du har en tendens til å svette mer når temperaturen blir høy. Svette er en stor pore-tilstopping gjerningsmann. Dette kan føre til akne. Når været er kaldt, kan det forårsake tørr. Beskytte huden under alle værforhold.

Kamille te også lindrer huden, gjør den en skånsom og effektiv akne behandling. La din tepose avkjølt og trykk det deretter forsiktig på problemet. Rødhet og hevelse vil begynne å gå ned i noen timer.

Hold deg unna situasjoner som vil stress deg ut. Mens stress ikke føre til akne, kan det gjøre tilstanden verre i de som allerede har.

Tilbringe litt tid i sollys kan hjelpe rydde opp akne. Oljen i huden din vil tørke opp under solen. I utgangspunktet kan problemet bli verre siden den naturlige oljer vil være på hudoverflaten. Bekymre deg ikke, oljer vil klare opp i mindre enn en måned, og du burde se en merkbar nedgang i akne.

Ikke kombinere alle akne kremer sammen. Når folk har dårlig akne, tror de at bruke mange behandlinger vil kurere sin tilstand raskere. Det er ikke lurt å bruke forskjellige behandlinger, siden de ofte har sterke medisiner som kan samhandle og skade hudens overflate.

Bruk produkter som inneholder Salisylsyre å behandle akne. Noen hudpleieprodukt som inneholder Salisylsyre (ellers kjent som beta hydroxy syre), fører til at huden til å kaste cellene raskere.

I tider av tunge svette på grunn av trening eller høye temperaturer er det spesielt viktig å holde ansiktet rent. Ta med en pakke med fuktig towelettes hvis du vet du vil bli utilgjengelig for kjører vann og hud rensemidler. Dette vil plukke opp noen bakterier og urenhet på huden din. Ikke bruk kluter i din daglige rengjøringsmiddel.

Styre klar av makeup som inneholder olje. Hvis du bruker dem ofte, kan oljer i disse produktene tette porene. Det er også en av de største bidragsyterne til akne problemer. Være forsiktig; noen produkter feilaktig hevder å være olje-fri. Hvis du bruker et produkt med olje erstatter og huden synes å være å reagere dårlig på sminke, kan du prøve en annen sminke. Noen individer er mer følsomme for visse ingredienser enn andre individer.

Ja, akne kan være vanskelig å tåle, men disse tipsene kan hjelpe deg med å starte, bli kvitt kviser, og har klare hud du. Ingen skal måtte lide av akne og med vilje til å finne ut hva som fungerer for deg og prøve noen nye ting, du kunne oppdage nøyaktig huden løsningen du har vært søker.