Akne behandling

Hvorfor du bør aldri pop en zit

Har en zit vises på ansiktet kan være veldig irriterende. Våkne om morgenen, ser i speilet og ser noen zits vises på ansiktet kan ødelegge hele dagen. Men pass på ikke å pop din zit umiddelbart. hvorfor? Her er noen grunner til hvorfor dukker din zit vil føre til dårlig effekt for huden din:

Det kan forverre din zit. Dukker din zit for tidlig vil bare gjøre det større, og det kan føre til alvorlig akne. Jeg er sikker på at du ikke vil oppleve dette. Men er morsomme at selvsagt vil du pop den.

Det vil spre rødhet. Når du har en zit, bør du være klar over at rødhet eller irritasjon vil spre i området hvis du ta det med hånden eller prøve å pop den. Du vil se enda mer forferdelig når rødhet området blir større på ansiktet.

Det vil føre til arr. Dukker din zit vil også føre til arrdannelse. Du bør være forsiktig med dette. Det vil gi et dårlig utseende eller merker på ansiktet som kan skade din self-mage. Om det kan bli behandlet og herdet, vil det vanligvis tar mye tid å gjøre dette.

Det er smertefullt. Du burde ikke popmusikk din zit fordi det vil bli smertefullt for deg. Ja, følelsen av smerte du opplever blir fryktelig. Når du ta din zit eller klem det, kan det bli større, og derfor gir deg mer smerte på ansiktet.

Det vil utløse mer akne vises. Flere og flere zits vises på ansiktet ditt hvis du prøver å hente en enkelt zit. Klemme en zit vil utløse mer kviser vises i områder du ikke forventer før. Så pass opp for denne farlige effekten. Når du har flere og flere akne sprer seg i ansiktet, og du kan ikke kontrollere det, vil da det bli svært vanskelig for deg å virkelig eliminere den.

Så, de er dårlige effekter som du vil oppleve når du pop din zit. Det kan være en enkel aktivitet som du gjøre i morgen, men konsekvensen kan være vanskelig å bære. Husk at når du har flere zits på ansiktet ditt, vil du begynne å ha virkelig forferdelig liv venter foran deg. Også, hvis du allerede har masse zits, klemme en zit ikke gjøre alle av dem forsvinner. I stedet, det vil gjøre det verre.