Akne behandling

Er akne relatert til leveren helse?

I en verden der kosmetikk dominerer hudpleie riket, Utforsker mange måter å få sitt skinn til fordel for den naturlige måten. Er du blant dem? Hvis ja, må du ha en klar idé om hva "innlevelse" betyr. Er det bare slathering noen urtepreparater på huden eller adressering systemisk problemer? Sistnevnte er en praktisk tilnærming fordi aktuelle kan være nytteløst hvis interne lidelser forårsaker kaos. Les videre for å utforske hvordan akne og andre hudlidelser er relatert til din leveren fungerer.

Før hulene i detaljene, la oss huske vår biologi undervisning en oversikt over leveren. Å være det største og mest komplekse indre orgelet, utfører leveren hundrevis av metabolske funksjoner. Blant de viktigste funksjonene hjelper leveren kontroll blodsukker, metabolismer hormoner, brytes røde blodlegemer, lagre næringsstoffer, regulerer fett, støtte fordøyelsen og tilrettelegge avgiftning. Den viktigste funksjonen er avrusning, dvs eliminere giftstoffer fra kroppen. Noen feil i denne prosessen vil samle giftstoffer i systemet, noe som resulterer i frie radikaler som skader huden din. Vi er alle klar over at leversykdom manifesterer i form av gulsott, dvs hud misfarging. Det er ekstreme, men vanligvis snakker, upassende leveren fungerer kan føre til ujevn hudtone, blek hud, utslett, sår, sagginess, brun alder flekker, blemmer og andre hudsykdommer. Andre fysiske manifestasjoner inkluderer tilbakevendende hodepine, treghet og vekt problemer.

Om akne leveren, er hormoner som bidrar til akne problem - ved å utløse sebum produksjon - til slutt ned i leveren. Selv kjemikalier inntatt i kroppen din - gjennom mat du spiser, forurensning, kosmetikk, etc. - blir nedbrutt av leveren. I dagens forhold, der bearbeidet mat, fett, alkoholer og miljøgifter er skyhøye, har leveren overwork, betyr at hvis det er stresset, huden er i trøbbel.

Hva kan du gjøre? Det er flere måter å styrke leveren, men hvis du tror noen problem, er det bedre å få en lege oppfatning i stedet for selv-diagnose. Du kan gå for en rensing protokoll under en lege tilsyn. Langt, er det beste rådet å ta din diett. Milk thistle er den mest lever-vennlig urt som reduserer betennelse av hjelpe regenerering av leveren vev. Andre urter som hjelper leveren funksjonaliteten inkluderer gurkemeie, Løvetann, lakris, Oregon druen og burdock. Ta akne kosttilskudd som inneholder sink, som brukes i leveren avrusning faser. Få nok protein, som inneholder viktig aminosyrer brukes i avrusning prosessen. Bioflavanoids og vitaminer B, C og E har en avgjørende rolle i prosessen. Mat rik på svovelforbindelser - løk, hvitløk, cruciferous grønnsaker og eggeplomme - kan også forbedre prosessen.

For å oppsummere, er målet å utstyre kroppen med næringsstoffer som fremmer leveren avrusning prosessen, rydder banen for naturlig klar hud. Leveren omdanner giftstoffer i en vannløselig form via oksidasjon for enkel utskillelse. Deretter kombinerer oksidert stoffer med svovel, aminosyrer og andre ingredienser før de utskilles. I stedet for optisk for en annen liver detox regime, er det bedre å gå for en detox diett fordi helse-omsorg må være en kontinuerlig prosess å høste beste fordelene.