Akne behandling

Kurere din akne ved å vedta en ny diett

Noen gang undrer hvorfor din akne holder på vises og forsvinner i tilfeldig tilfeller? Det er hovedsakelig på grunn av mat som du spiser. Når du spiser mat som er bra for huden din, vil de matvarerne hjelpe deg å redusere din akne symptom, mens hvis du spiser mat som er dårlig for huden din, disse mat vil gjøre akne vedvarer og bli verre. Så pass av matvarer som du gir til kroppen din. De er byggesteinene i huden, så velger din matvarer.

Mat er materialer som kroppen bruker som en byggeblokker på alt som må opprettholde og bevare helsen din kropp. Det betyr at maten vil også bli behandlet for å reparere skaden innenfor huden din. Kroppen din vil alltid forsøke å holde din helse i god stand. Men det trenger din hjelp i å gjøre.

En endring i kostholdet vil hjelpe kroppen din å gjøre jobben sin skikkelig. Når du har akne eller andre sykdommer i kroppen, vil kroppen din faktisk gråte for hjelpen. Det vil skrike på deg, "Vennligst ikke gi meg noen flere giftstoffer! Hjelpe meg fastsette skaden!" Hvis du lytter til ropet av kroppen din, vil du kunne løse din skade huden raskt. Men de fleste akne lider lytte ikke. De tror at deres akne skyldes faktorer som hormon, skitt, bakterier og så videre.

Disse akne lider vil tro at mat vil gi noen effekt på huden deres overhodet. De vil heller tro viktigheten av å velge rett over-the-counter produkter som blir annonsert tungt på TV og andre medier. Du må stoppe denne feil tenkning og begynne å akseptere det faktum at din matvarer kan hjelpe eller ødelegge huden.

Hvis du ikke tror dette først, la oss gjøre et enkelt eksperiment som vil være om det er sant eller ikke. Du kan vedta en ny diett, starter i dag. Si nei til skadelige mat som kjøtt, egg, meieriprodukter, sigaretter, brus, kaffe, alkohol, junk mat, bearbeidet mat og så videre. Og si ja til næringsrike matvarer som avocado juice, vannmelon, melon, eple, grønne bladgrønnsaker, mandel og så videre.

Du kan gjøre dette for en svært kort periode, for eksempel 1 uke eller to uker. Se hva som skjer. Hvis du virkelig se en positiv forbedring i huden din, så du har vist teorien at din matvarer kan really cure din akne. Å vite dette, bør du holde et sunt kosthold i livet ditt slik at du kan holde huden klart fra akne alltid.