Akne behandling

Kan glyserin helbrede akne?

Glyserin er en allsidig ingrediens i mat samt kosmetisk industri. De fleste av oss har kommet over såper, skjønnhetsprodukter og akne produkter som inneholder glyserin. Hva gjør glyserin et allsidig produkt? Hva er egenskapene huden sunn? Kan det helbrede akne og andre hudsykdommer? La oss finne!

Hulene i kjemi av glyserin, finner vi at det er en humectant, dvs et stoff som gjør vann oppbevaring. Å være hygroskopisk, kan det absorberer fuktighet fra luften. Så, hva vi antyde? Glyserin kan være en utmerket fuktighetskrem for huden din! Ikke rart, det er brukt som en oppmykning agent i såper, lotion, body scrubs, kremer, etc. Også kjent som glyserol, glyserin er et giftig, fargeløs og luktfri stoff, som er usannsynlig å forårsake allergi eller irritasjon. Advarsel her er at du ikke må bruke konsentrert glyserin på huden som det kan trekke vann fra huden og forårsaker blemmer. I sin utvannet form, glyserin er trygt og brukes i produkter ment for spedbarn eller barn.

Tørr hud kan forårsake kløe og avskallinger, slik at oppbygging av døde hud celler, og dermed tilstopping huden din porene og skjerpende akne problem. Glyserins fuktighetsgivende egenskapen lar porene til å puste, låse naturlige fuktighet og hindre tilstopping. Derfor løser det en av de viktigste årsakene til akne, dvs tette porene. Det fungerer fra utsiden av fylling ørsmå sprekker og tomrom på hudoverflaten å gjengi en sunnere og jevnere utseende. Blant andre egenskaper, kan glyserin bekjempe soppinfeksjoner og hudsykdommer som eksem og psoriasis, bakterielle infeksjoner. Glyserin er billig også.

I hvilken form er glyserin mest effektive? Du kan bruke glyserin direkte på huden eller legge den til en fuktighetskrem eller lage din egen ansikt pack med den. Her er en enkel formel: Bland glyserin med fuller's earth å danne en jevn lim og anvende den på ansiktet ditt. Etter det tørker, bare vaske den av med kaldt vann. Alternativt kan du gjøre et ansikt Skrell ved å blande hvit ett egg med en teskje honning og en teskje av glyserin. Kontroller at du visp ingrediensene - først visp eggehvitene separat, deretter legge honning og glyserin. Honning er ikke bare sunt for huden men også klissete nok å opprettholde ansiktsmaske og løsner død hud laget. Påfør blandingen på ansiktet og la dem tørke før du forstand stramme effekten. Løsner masken og skyll med kaldt vann. Et annet alternativ er å blande like mengder vegetabilsk glyserin, kokosolje og søt mandel olje og bruk blandingen til å massere huden. Legge til et par dråper eterisk olje kan gi en behagelig duft til massasje blanding.

Glyserin som inneholder produkter er den enkleste måten med glyserin i daglige huden og hårpleie diett. For spesifikke forhold som akne, kan imidlertid tilstrekkelig bruk av glyserin ut et naturlig middel og gir en beskyttende barriere for det ytterste laget av huden.