Akne behandling

Hvordan å behandle en byll på huden

Koke er en hudinfeksjon som kan starte enten innenfor olje glands på huden eller i en hårsekken. De fleste deler av kroppen er utsatt for utvikler byller, om de vanligste på ansikt, skuldre og armhulene. Behandling av vanlige koke kan være en langtekkelig prosess, men hvis komplikasjoner oppstår, kan du behandle hudens tilstand på egenhånd.

Hjem behandling

En av de enkleste hudpleie behandlingene til å helbrede en byll er å suge koke i vann eller varme komprimerer. Denne behandlingen hjelper for å lindre smerten som kan forårsake koke, og det kan også fremskynde prosessen ved å bringe infeksjonen til overflaten av huden. Omslag eller soaking bør gjøres to eller tre ganger per dag til koke serieopptak. Dette kan skje hvor som helst fra syv til ti dager etter koke vises først. Det er viktig å huske at koke vil mest sannsynlig sprekke på egen hånd, så ikke prøv å bruk en nål for å punktere det. Dette kan forårsake ytterligere infeksjoner.

Når koke har sprekker, er det viktig å holde området rent for å unngå ytterligere smitte. Drenering koke bør vaskes forsiktig med antibakterielle såpe før alle pus er borte fra området. Etter det, kan du bruke legeundersøkelse ointment. Drenering koke bør vaskes minst to ganger om dagen. Det er viktig å holde den dekket med en bandasje før den helbreder. Hvis det tar en stund for å tappe, kan du fortsette å bruke en varm komprimerer på området til den helbreder. De fleste koker vil helbrede Hvis denne behandlingen følges, men det er tider når medisinsk intervensjon kan være nødvendig.

Noen av tegn at det kan være tid til å se en lege for profesjonell behandling er hovne lymfeknuter, feber, rødhet eller røde striper rundt i kok, ekstra koker vises rundt opprinnelige området og sterke smerter. Det er også noen mennesker som har risikofaktorer som angir et besøk til legen for denne tilstanden. Disse risikofaktorer inkluderer diabetes, svekket immunforsvar og hjertesykdommer.

Medisinsk behandling

Hvis du vil se en lege å behandle koke, finnes det et par alternativer som de kan velge å bruke til å helbrede din tilstand. Legen kan lance koke for deg. Etter dette, du ville fremdeles nød å rense området to eller tre ganger om dagen og holde den dekket. Hvis infeksjonen blir alvorlig, kan en lege lance koke og ta en kultur for å se hva slags bakterie som forårsaker infeksjonen. Blodprøver kan tegnes og antibiotika kan også forskrives i alvorlige tilfeller.

Forebygging

For å unngå en fremtidig forekomst av koke, er det viktig å ta noen tiltak hjemme. Først vil vaske klær, sengetøy og håndklær nøye. Sørge for at du øve god hygiene er også viktig for hindre koker i fremtiden. du vil også vil være flittig om rengjøring mindre kutt og huden sår i fremtiden.