Akne behandling

Bruke rosevann som en akne Utbedring

Akne er en forbannelse ikke bare for tenåringer, men også voksne. Når det gjelder naturlig akne rettsmidler, er mange akne lider igjen i mørket mangel på kunnskap tross mylderet av alternativer tilgjengelige. Nøkkelen er å finne den rette som passer deg og bruke det rett. For eksempel er rosevann mye brukt i den arabiske verden som smakstilsetning agent. Det er også en ingrediens i frukt drikker i øst og informasjonskapsler og godteri i vest. Men er ikke mange klar over dens evne til å stimulere huden vekst og utbedre tørr hud. Kaste lys på flere egenskaper kan hjelpe deg bruke den effektivt for akne behandling. Les videre for å lære mer.

En av de bemerkelsesverdige fordelene rosevann er at det er mild og passer for de fleste hudtyper. Den eneste forsiktighet er å unngå å bruke det hvis du har rosacea. Dette skyldes at essensielle oljer kan forverre rosacea. Og rosevann er i utgangspunktet en suspensjon av rose essensielle oljer i vann. Det sies at en ton av roseblader gir omtrent en halvkilo konsentrert steg essensielle oljer. Det har antiseptisk og antimikrobielle egenskaper og bidrar til å opprettholde riktig pH-balanse av huden. Det fungerer også som en hud toner ved å stramme porene og redusere rynker og fine linjer. Huden helse egenskapene kan tilskrives naturlige bioaktive kjemikalier, spesielt phenylethyl alkohol.

Som navnet antyder, kan den "vann"-delen av det hydrat huden din, øke sin smidighet og minimere pore clogging. Den kan brukes som ansikt vask, facial spray eller ansikt pack i kombinasjon med andre ingredienser. Det er funnet med sitronsaft, en av de mest aksepterte akne hjem rettsmidlene. Gjør en blanding av en spiseskje rosevann og sitronsaft og anvende den på berørte områder av ansiktet ditt. Kontroller at du renser ansiktet før søknaden. La stå i ti minutter og vaske. Det anbefales å teste om du er allergisk mot sitronsaft ved å bruke den på albuen din før du bruker den på ansiktet ditt. Mens sitronsaft oppløses døde hudceller for å åpne opp huden porene, stimulerer rosevann nye huden vekst for å fremme helbredelse. Sluttresultatet er naturlig klare hud som skinner med en rikere fargetone.

I tilfelle du er følsom for sitronsyre, kan du bruke en mild ansikt pack laget av rosevann, honning og agurk. Knuse omtrent to inches av agurk i en blender og bland det med to spiseskjeer honning og rosevann å gjøre en jevn lim. Egenskapen antibakterielt honning og avkjølende effekt av agurk arbeide effektivt med rosevann.

Rosevann er lett tilgjengelig i general butikker, eller du kan forberede den selv ved å blande noen dråper rose eterisk olje med vann. Det er også lurt å innlemme rosevann basert rensemidler, toner, ansikt vask og lotion i din daglige hudpleie rutine.