Akne behandling

Slik cure Akne naturlig uten å kjøpe noe som helst

Er det mulig å kurere din akne uten å kjøpe noe som helst? Ja, det er mulig. Og jeg vil også foreslå å kjøpe visse frukter og endre kosthold (selv om det er viktig for deg å vite at endre kosthold er viktig). Men i denne artikkelen vil jeg skal dele noen akne clearing tips som er helt gratis. Her er noen tips som du bør installere for å kurere din akne naturlig (Vennligst ta bort lommeboken!):

1. Lær å gjøre dype puste øvelse

Har du grunne pusten? Følg puste aktiviteten akkurat nå. Har du korte, hurrying pusten? Hvis så, har du endre hvordan du puster (minst i 10 minutter per dag). Lære å gjøre dype puste øvelse å holde deg rolig og balansert. Det anbefales å gjøre dette i åpen plass, hvor luften er klart og i overflod. Gjøre denne øvelsen i minst 10 minutter hver dag i morgen eller kveld (og ikke glem å smile).

2. Sove mer effektivt

Sove tidligere og våkner tidligere. Dette vil hjelpe deg å gjenopprette balansen i kroppen. Det er viktig å holde kroppen i balanse for å gi den nødvendige miljøet å kurere din akne. Når du har mangel på søvn (sove sent til midnatt og sover bare noen timer per dag), er du rane kroppen sin naturlige helbredende evne. Så, bør du gi kroppen nok søvn hver dag (for eksempel 8-timers søvn fra 9 PM til 5 AM). Også gi kroppen om 2 timer lur på dagtid (til energi kroppen og eliminere tretthet i løpet av dagen).

3. Mediter ofte

Meditasjon kan hjelpe deg å holde deg rolig, samt å holde det under kontroll. Hvis du får sint lett eller om du blir altfor kritisk til alt rundt deg, så du vil sannsynligvis ha en forstyrret sinn og dette kan lett føre til stress og ofte depresjon. Når du mediterer ofte, vil du koble med de dypere du som vil holde veilede deg i balanse. Dette er viktig å kurere din akne effektivt.

4. Praksis Yoga

Yoga er en øvelse som er nyttig for fred i sinnet og sunn kropp. Du bør praksis yoga minst 30 minutter per dag (det vil hjelpe deg å fjerne du huden akne). Hvis du ikke vet noe om yoga, kan du kikke ungdom (det er mange "yoga for nybegynnere" videoer ute) og praksis noen skjemaer som du lett. Det vil bidra til å holde kroppen og sinnet avslappet. Dette avslappet er viktig hvis du vil helt klart huden din av Akne naturlig.

5. Holde humøret høyt

Du kan ikke kurere din akne hvis du holde humøret på lavt nivå (jeg garanterer det!). Dermed kan du kurere din akne hvis du ansikt livet som en deprimert, stresset ut person som har ingen håp i det hele tatt i denne verden. Dette burde ikke være din holdning til akne frihet. Hvis du virkelig ønsker å fri deg fra akne, må du holde humøret høyt. Holde optimisme. Hold gleden og ånd. Tiltrekke glade tanker, ikke trist tanker (og så videre, som er ganske mye motivasjon for deg). I sammendraget må du holde humøret høyt (og unngå å falle i lav humør nivå).