Akne behandling

Huleboer ansiktet diett: behandling av Akne naturlig

Noen gang bli så lei av å prøve så mange mislykkede akne behandlinger at du vurderer bare ikke vaske ansiktet i det hele tatt? Vel, tro det eller ei, kan ikke vask ansiktet ditt være den beste behandlingen for akne! Ikke vask ansiktet ditt er ofte kalt "huleboer diett", og mange akne lider har funnet stor suksess med den.

Hvordan kunne ikke vask ansiktet ditt klart huden din? For mange mennesker, hudpleieprodukter--selv den mildeste de--bare forverre akne ved opprørende hudens naturlige PH balanse og fjerner sin beskyttende acid mantle. Når vi forlater huden vår alene (uten sminke, ingen såper eller kremer, og med liten eller ingen vann), huden vår naturlig tilbakestilles til en litt surt PH. Denne Surhet er beskyttende som bakterier har en hardere tid vokser i en syrlig miljø. Men de fleste renset tendens til å være litt eller selv svært alkalisk. For å prøve å gjenopprette det Surhet, produserer huden din sebum (olje), som til slutt fører til akne hvis det er overprodusert. Dermed kan du være bedre å rett og slett ikke vaske ansiktet i det hele tatt, og la den gjøre det det naturlig ønsker å gjøre.

Hvis du vil gjerne prøve den huleboer diett, finnes det flere retningslinjer må du følge:

Ikke bruk produkter. Dette betyr ingen rensemidler, kremer, oljer og andre produkter.

Ikke bruk sminke. Du må vaske det av en eller annen måte, bortsett fra det faktum at den inneholder kjemikalier, som, selvfølgelig, du ikke kan gjøre. Hvis du må bruke noe sminke, bruke bare øye eller leppe sminke, som du kan trygt fjerne uten å påvirke den omkringliggende hud.

Ikke engang la vannet touch ansiktet. Selv vann vil opprørt hudens PH balanse og acid mantle. Dette kan være litt utfordrende, spesielt i dusjen. Bare gjør ditt beste. Litt vann vil ikke skade--bare prøve ikke å suge din hud.

Vær tålmodig. Når du først starter den huleboer diett, vil du sannsynligvis oppleve en brekke. Når du starter den huleboer diett, er det som huden din blir av en tredemølle. Det har vokst vant til å produsere ekstra olje for å erstatte alle oljer din rensemidler strippe bort. Så, selv når du har sluttet å bruke rensemidler, huden din fortsetter å overprodusere olje, og ting kan være litt fettete for en stund. Men ta hjertet, vil til slutt lære at det ikke trenger å produsere så mye olje på huden din. Gi huden din 3-6 måneder for å rebalansere landets oljeproduksjon.