Akne behandling

Voksen utbruddet akne - ikke bare en tenåring problem

Akne er ofte sett på som en tenåring problem, hvor mange av oss har blitt fortalt "Vil du vokse ut av det!"? Ennå du når dine tjueårene og håper at året huden din vil være klart, men det bare ikke skje! Faktum er ikke alle vokser ut av det, akne kan somle godt inn i din 40-tallet og utover. Du kan også aldri lider med akne som tenåring, og plutselig utvikle voksen utbruddet akne, dette vanligvis starter etter 18 år.

Det er mange voksne som lider av voksen utbruddet akne i tjueårene og utover. De skadelige virkningene av stress fra arbeid og hverdagsliv legger til elendighet ofte å gjøre tilstanden verre.

Mentale angst kan være en viktig utløser i forverre akne for voksne. Kvinner er mest sannsynlig å lider av det siden de er eksponert for stress som de skaffer seg gjennom sin daglige livsstil. De kan være også utsatt for hormonelle ubalanser, spesielt til tider når de har deres menstruasjon og gjennom graviditet.

Miljøet er en annen faktor i å utvikle akne voksen utbruddet. Hvis dine omgivelser er skitne, eller det er varmt, kan du svetter mye. Kanskje jobber du på et sted der huden din er utsatt for fet stoffer også, alle disse faktorene kan føre til tilstopping av porene fører til flekker.

En av de beste tingene du kan gjøre er å opprettholde god hudpleie. Rense to ganger daglig, og bruk rensemidler som inneholder Salisylsyre hvis mulig, disse er flotte for akne utsatt hud og fjerne død overflaten huden celler, det er nok av ansikt vask og kluter på markedet som inneholder denne ingrediensen. Etter rensing bruke en fuktighetskrem, så kan en behandling brukes på dette stadiet for.

Produkter som inneholder benzoyl peroxide er spesielt effektive, benzoyl peroxide vil også slough av døde hudceller, rense porene og drepe akne-forårsaker bakterier P.acnes.

Fuktighetskremer som inneholder glykolsyre, kan også hjelpe akne utsatt og aldrende hud. Glykolsyre har en mindre molekylær struktur og kan trenge porene bedre, det vil bidra til å redusere hudormer og whiteheads og over tid vil redusere akne breakouts. Disse produktene brukes i forbindelse med hverandre kan ha en spesielt god effekt på å kontrollere akne.

Prøv å konsumere et sunt balansert kosthold og Drikk rikelig med vann.

Ta tilstrekkelig søvn og resten. Prøv å trene mer, yoga er en stor stressavlastning, og er ideelt for Akne sufferers.

Hvis din akne er svært alvorlig det er alltid lurt å søke hjelp fra legen din, over skranke produkter nevnt ovenfor kan ikke være nok til å hjelpe huden din og et alternativ behandling kan være passende for du.