Akne behandling

5 grunner de fleste botemidler for akne ikke fungerer

Det finnes tusenvis av botemidler for akne som du kan finne hvor som helst. Mer over disk blir produkter tilbudt i markedet for å hjelpe deg å eliminere din akne problem. Du bruke sannsynligvis noen av dem akkurat nå, og du holde lurer på hvorfor disse produktene kan ikke kurere din akne før nå. Her er 5 grunner de fleste botemidler for akne ikke fungerer:

1. De er skadelige For huden din

De fleste over skranke produkter som du finner i markedet i dag inneholder mange skadelige kjemikalier som vil påvirke huden din dårlig, som øker din hudirritasjon, noe som gjør huden kløende og tørr og skjerpende akne mer. Så, uansett hvor stor annonsering av disse produktene, vil du fortsatt få faktum som kan de bare gjøre din akne verre, spesielt hvis du har sensitiv hud.

2. De behandle ikke din akne til rotårsak

De fleste av disse botemidler for akne kommer i form av krem, lotion eller rensemiddel som bare kan brukes lokalt. Akne er imidlertid ikke bare en kosmetisk problem. Utseendet til Akne er bare et resultat av et større problem som skjer inne i kroppen. Du kan ikke helt kurere din Akne bare ved å bruke aktuell behandling i det ytterste laget av huden din. Roten årsaken til akne ligger innenfor kroppen din, og for å eliminere din akne, må du starte fra inne i kroppen.

3. De bare behandler symptomet

Akne er bare et symptom, ikke det virkelige problemet. Derfor, du kan ikke behandle symptomet og forventer å kunne permanent kurere din akne. De over counter-botemidler for Akne bare behandler symptomet på din akne. Det er derfor deres effekt er midlertidig, hvis i det hele tatt. Du kan være i stand til å redusere fremkomsten av akne, men du kan ikke fjerne det helt ved hjelp av disse produktene.

4. De behandler feil Problem

Noen akne produkter er laget for å eliminere bakterier som forårsaker akne. Igjen, dette er bare en effekt av større årsaken i kroppen din. Akne er ikke forårsaket av bakterier. Faktisk, vises akne i huden på grunn av klemt av talg kanalen. Og hva gjør talg kanalen å bli klemt-off? Absolutt ikke bakterier! Større årsaken til din akne problem ligger i kroppen din.

5. Du fortsette å lage din akne verre

Med noen akne behandling må du følge det med god behandling mot huden din, slik som ved å opprettholde et sunt kosthold, å ha nok hvile, unngå stress, osv. Ved å bare stole på effekten av de over counter-botemidler for akne, kan du ikke se reell forbedring i huden din. Det er fordi du er den som holder å gjøre din akne verre.

De er grunnene hvorfor de fleste botemidler for akne ikke fungerer. Neste gang du ser noe reklame om akne produkter på TV, magasin, eller noe annet sted, må du kontrollere at produktet kan virkelig hjelpe deg å eliminere rotårsak av akne problem. Sørg også for at produktet ikke inneholder noen skadelige kjemikalier som kan gjøre din akne verre.