Akne behandling

Slik cure Akne naturlig i 3 trinn

Mange tror at herding akne ikke er en enkel ting å gjøre. Det kan være sant, men herding akne seg selv er egentlig en enkel ting å gjøre. Hvis du følger den enkle prosessen med naturlig akne healing metode, vil du være i stand til å kurere din akne for godt. Men avhenger tiden det tar å helbrede din akne helt av hvordan du behandle huden din og hvordan vedvarende du Følg etter metoden. Du kan kurere Akne naturlig av etter 3 enkle trinn.

Trinn #1. Motstå alle din akne utvikling

Først av alt, når du ser akne som sprer seg i ansiktet ditt, bør du prøve å stoppe utviklingen innenfor huden din. Det betyr at du må unngå akne sprer seg enda mer. Du må stoppe din akne fra å bli verre. Så, du bør slutte alle aktiviteter som kan føre til akne å bli større og verre.

For eksempel, er disse tingene som du trenger for å unngå når du har akne:

-Spise junk mat

-Knipe din akne

-Berøre ansiktet ditt for ofte

-Ekstrem tretthet

-Stress eller følelsesmessige ubalanse

-Dehydrering

-Bruk av narkotika eller over skranke produkter

Når du er kjøpedyktig oppbevare din akne i en kontrollerbar tilstand, vil du til slutt kunne kurere det naturlig. Unngå disse tingene er første skritt mot akne frihet.

Trinn #2. Fjerne Whiteheads

Din akne blir større fordi det er en whitehead innenfor din akne som holder blokkerer porene. Whitehead vil føre til betennelse i huden din. For å vite om din akne fortsatt har whitehead eller ikke, kan du trykke din akne forsiktig med baksiden av hånden din, og hvis du føler smerte, er det en indikasjon på at whitehead ikke har blitt fjernet. Hvis du følger det første trinnet nøye, har du større sjanse til å fjerne din whitehead fra din akne. Dette er nødvendig fordi hvis ikke din whitehead er fjernet, din akne ikke forsvinner.

Så, neste trinn som du trenger å gjøre er å fjerne din whitehead fra din akne. Men husk, du ikke kan gjøre dette kraftig. Det vil bare skape mer betennelse og gjøre akne verre neste dag.

Trinn #3. Fremskynde gjenopprettingsprosessen

Når ditt whiteheads er fjernet fra din akne, vil du ikke lenger trenger å bekymre seg om den. Huden din vil naturlig nok begynner å gjenopprette seg selv. Din akne begynner å bli mindre og mindre fordi det er ingenting som blokkerer porene lenger. Men betyr det ikke at du er fri til å gjøre noe i løpet av denne prosessen (for eksempel neglisjere kosthold, ikke balansere følelser, etc). Hva du trenger å gjøre er å fremskynde gjenopprettingsprosessen slik at huden din er restaurert til sin opprinnelige tilstand.

Her er tingene som vil hjelpe deg å øke hastigheten på helbredelsesprosessen:

-Spise mer frisk og sunn grønnsaker

-Drikk mer vann og fruktjuicer

-Hvile mer

-Rense kroppen din

-Rengjør miljøet (klær, seng, pute, etc)

-Eksponere huden til morgen sollys

-Puste frisk luft

-Gjør noen avslapning

Disse tingene vil hjelpe deg å øke den helbredende prosessen raskt. Enda viktigere, ikke gjenta dårlig syklusen igjen. Fra nå, bør du gjøre ditt beste i å forebygge akne fra å komme tilbake.