Akne behandling

5 naturlig akne rettsmidler som du kan bruke lokalt

Akne er en vanlig problem som kan gjøre deg sprø, deprimert, frustrert og syk. Hvis du har opplevd akne for noen gang, vil du forstå hvor ille denne tilstanden er for livet ditt. Det vil ikke bare påvirke din fysiske helse, men det vil påvirke din psykisk helse i tillegg. Du kan ikke kurere din akne med mindre du bruker riktig behandling for det, og den beste behandlingen for akne er en kombinasjon av interne og eksterne behandling. I denne artikkelen, vil du oppdage noen eksterne behandlinger for akne som vil hjelpe deg å lindre akne problem effektivt. Her er 5 naturlig akne rettsmidler som du kan bruke lokalt:

1. Aloe Vera Gel

Aloe vera gel kan hjelpe deg å redusere akne-betennelse, redusere din akne bakterier, Berolige huden og reparere din skade huden. Bruk aloe vera gel lokalt i din akne-området, etter vask ansiktet ditt med varmt vann. Vente i noen tid før du rengjør gelen fra ansiktet med ferskvann. Gjøre denne behandlingen to ganger om dagen, morgen og kveld eller etter tar et bad.

2. Sitronsaft

Sitronsaft vil være nyttig for å eliminere din akne rødhet så vel som for å redusere fremkomsten av akne flekker. Bare bruk denne behandlingen hvis huden din kan ta den. Noen mennesker vil få mer irritasjon når du bruker sitronsaft i deres ansiktsbehandling. Måten å bruke sitronsaft for å behandle din akne er som dette. Klem sitron og bruke juice over hele ansiktet. Vente i noen tid, og skylle den med ferskvann. Gjøre denne behandlingen om natten.

3. Manuka honning

Manuka honning er en type av honning som er bedre enn den vanlige honningen. Det miste ikke noen av sin styrke, selv om du utsette det for å varme eller fortynn den med vann. Det vil gå dypt gjennom huden din og behandle din akne mer effektivt. Rå Manuka honning med ganske høy UMF (unik Manuka Factor) er anbefalt for din akne behandling. Du kan bruke Manuka honning som en akne maske en gang i uken. Bruk denne honning maske på kvelden før du går i dvale.

4. Mandelolje

Mandel olje kan hjelpe deg å fjerne døde hudceller i huden din, og fremskynde helbredelsesprosessen av din akne. Mandel olje kan brukes om natten før du går i dvale. Vask ansiktet ditt og Påfør en liten mengde almond olje over hele ansiktet. Massasje ansiktet forsiktig. Deretter vente i ca 15 minutter og skylle den med ferskvann. Gjøre denne behandlingen en gang hver 3 dager.

5. Avocado olje

Avokadoolje vil hjelpe deg å redusere overflødig olje i ansiktet og forynge din hud. Bruke denne oljen i kveld før du går i dvale. Bruke avocado olje som en ansiktsmaske og vente en stund før du fjerner den. Hold deg avslappet. Deretter, skyller du ansiktet med ferskvann. Du kan se en god forbedring i huden over natten.

De er naturlig akne rettsmidler som du kan bruke lokalt. Det er en regel som du må følge når du bruker noen av de ovennevnte nevnte naturlig akne rettsmidler. Det er å holde oversikt over din fremgang. Ikke alle aktuelle behandlinger vil være effektiv for huden din. Så, når du ser en dårlig bivirkning av de behandlingene, bør du slutte å bruke den umiddelbart.