Akne behandling

4 ting som gjør akne verre

Både i våre tenårene og til tider, hele vårt liv, mange av oss har å beskjeftige seg med hudproblemer. En av de vanligste er akne. Det pleier å dukke opp på våre ansikter. Det kan også vises på noen del av kroppen vår som våre armene, ryggen eller brystet.

Dessverre, håndtere denne akne hud problem er en pågående kampen for mange av oss. Vi kan selv ha prøvd mange naturlige acne botemidler eller rettsmidler før vi finner ettall det virkelig arbeider for våre bestemt akne.

Mens du er på utkikk etter nøyaktig akne kur, pass på at du tar vare på huden din, og ikke gjøre akne verre. Nedenfor er flere forskjellige ting som folk gjør regelmessig med deres akne som faktisk kan gjøre det enda vanskeligere å behandle.

1. Skitne / uvaskede hender

Du må forlate din akne alene. Ikke berør den med hendene skitne. Det er faktisk nødvendig å rense ansiktet eller det berørte området med jevne mellomrom. Du må ta ikke din akne eller annet det vil spre seg ytterligere. Det er mange trodde at akne har mye å gjøre med bakterier. Hvis du berører det berørte området med din uvaskede hender, risikerer du sprer det videre. Du må lære å la din akne alene.

2. Popping akne

Ikke tør å presse din akne. Når din akne kommer til et hode, ikke kvitt at hodet av dukker det, i mangel av et bedre ord. Hvis du skal presse din akne, er det ingen tvil om at du kommer til å skyve noen ting til overflaten og utover. Dessverre, du kan også være å skyve noen av det under overflaten og lenger ned i kroppen din. Dette kan føre til akne å spre, og hvis du har en særdeles dårlig sak, kan det føre til permanent arrdannelse.

3. Skittent hår

Vask håret før du går i dvale. I løpet av dagen, våre svette glands er veldig aktiv og om vi svette voldsomt eller ikke, det blir i vårt hår og i ansiktet vårt. De fleste av oss ta deg tid til å vaske våre ansikter, før vi går til sengs, men med mindre vi også tar deg tid til å vaske håret, kan vi faktisk utsette vårt ansikt til alle som olje i hele natt. Selv om du holde håret ditt knyttet tilbake for å holde den ut av ansiktet eller selv om du har kort hår, olje fra den vil overføre til puten, og deretter inn i ansiktet mens du ruller rundt i løpet av natten. Gjøre vaske håret en vane eller en del av din nattlig regiment, og du vil nyte klarere hud av innsatsen. Så sørg for at du ikke er forsømme denne viktige delen av din daglige diett.

4. Få nok hvile

Mye informasjon forteller online deg at du bør få nok søvn, hvis du prøver å overvinne din akne hud problem. Det er sikkert sant. Søvnmangel kan føre til mange problemer i kroppen, inkludert dårlig hud hudfarge. Hva mange folk ikke vet er at, søvnen de får kan faktisk gjøre deres akne verre.

Nyter din nattlig regimer før du sovner er svært viktig. Kontroller at hele kroppen er rene før du går til sengs. Det vil ikke bare hjelpe å fjerne huden din, det vil også hjelpe deg å sove bedre og for å få mer kvalitet sove om natten. Alt dette vil gå en lang vei i å hjelpe deg å nyte en klarere hud.