Akne behandling

Kurere den rå matdiett akne og kviser?

Dessverre, mange mennesker i verden lider i dag pinlig akne. Sannsynlig, har du snublet på denne artikkelen fordi dette er situasjonen. Akne er en forbannelse midt i moderne samfunn, og for de som har det, en lav selvfølelse hjemsøker deres liv. Heldigvis er det en løsning. Mange mennesker som har våget seg inn i den rå matdiett har kurert sin akne og andre hudproblemer pinlig gang for alle.

Suksesshistorier

Først av, la oss starte vil fantastiske Joy Houston. Houston led av mange alvorlige helsemessige problemer gjennom hele hennes liv, inkludert alvorlig voksen cystisk akne. Hun bestemte seg å gi den rå matdiett en prøve å kurere hennes pinlig akne, og hennes resultatet var forbløffende. Houston er ikke lenger lider av hennes kronisk voksen akne som en gang plaget henne, og hun har nå selvfølelse og selvtillit til å gå videre i livet.

En annen suksesshistorie er en vakker kvinne kalt Julie. Julie led av sjokkerende akne og depresjon gjennom hele hennes tenårings liv og prøvd hver aktuell krem, antibiotika og kosthold der ute. Hun hadde truffet bunnen på slutten av hennes skole år, og visste at hun ikke kunne gå på som dette. Julie følte selvbevisst hele tiden, og begynte å lider av store angst angrep. Julie snublet over den rå matdiett i hennes tidlige voksne år, og endret hennes diett til det meste rå frukt, grønnsaker og salater. Julie sier at en gang, huden hennes begynte å se bedre og hennes lykke nivåer drastisk forbedret! Julie anbefaler at noen lider av akne eller hud problemer bør prøve ut den rå matdiett før de prøver noen unødvendige og farlig medisiner.

Grunner

Hvorfor den rå matdiett cure akne og andre hudlidelser? Hva er årsakene bak dette? Ta en titt på alle grunnene til at jeg har kommet opp med fra min forskning:

Den rå matdiett:

· Kutter ut all useriøs, bearbeidet, null-nærings mat

· Er næringsrike

· Feeder kroppen viktige mineraler og vitaminer for sunn, glødende hud

· Gjør kroppen din å avgifte

· Renser innvollene

· Er lett på ditt fordøyelsessystem

Skal du gå rå?

Hvis du lider av pinlig akne eller andre hudlidelser, er rå matdiett definitivt verdt å prøve. Bare være tålmodig og gi kroppen din tid å helbrede med naturlig, plante-baserte matvarer. Den rå matdiett vil trolig ikke bare kurere din akne problemer, men vil helbrede og reversere andre fysiske problemer som plager livet ditt. Det kan kreve noen selvdisiplin, men hvis din selvtillit og egenverd står på spill - du virkelig bør gi det en sjanse. Hvis det fungerte for Joy Houston og Julie, kan det definitivt fungere for deg også! Hvorfor ikke gi det en sjanse? Du har ingenting å tape - bortsett fra din akne!