Akne behandling

Fem grunner til hvorfor den rå matdiett er anerkjent å kurere akne

For de som lider av akne og andre pinlig hudlidelser, hjemsøke frustrasjon og depresjon ofte deres liv. Leger fortelle dem en ting, naturopaths en annen og venner og familie enda en. Du har sannsynligvis prøvd alt at folk har fortalt deg å kurere din akne, og ennå du fremdeles har det - virkelig dårlig. Hva er det du gjør galt? Er det noe som vil fungere? Ja, det er - og mange mennesker begynner å begi ned en alternative sti å kurere sine hudproblemer gang for alle. Denne alternative ennå forbløffende veien er den rå matdiett, som er kjent for å kurere akne og reparere huden til sin tidligere storhet.

Hva er den rå matdiett?

Den rå matdiett er en sunn livsstil basert primært på rå plante-baserte matvarer. Denne dietten består av rå frukt, grønnsaker, salater, fersk juice, bær, rosenkål, avokado, nøtter og frø.

Hvorfor den rå matdiett kurere akne?

Den rå matdiett har mange fantastiske fordeler som de fleste moderne medisiner og populære dietter komme ikke nær. Her er fem grunner til hvorfor den rå matdiett er anerkjent å kvitte seg med alvorlig akne:

1. Det er ingen fete tunge kjøtt, oster, smør og andre animalske produkter for vanskelig å fordøye som tetter opp fordøyelsessystemet på grunn av deres høye mettet fett innhold.

2. Friske frukter og grønnsaker er først og fremst vannbasert matvarer, som er lett på ditt fordøyelsessystem. Dette betyr at kroppen din kan fokusere på å helbrede seg selv, i stedet for å bruke all sin energi fordøye mat. Når kroppen din er muligheten til å helbrede seg selv, vil du se betydelig forbedringer i huden, ansikt, hår, negler og vekt!

3. Fett på rå matdiett er gode fettstoffer: umettet fett (spesielt enumettet fett), som finnes i avokado, nøtter og frø. Disse fett bidra til å gi næring og reparere huden.

4. Levende mat livsstil tillater kroppen å stadig avgifte og regenerere seg selv uten noen veisperringer forårsaket av kraftig mat. Dette betyr at etter fullført avgiftning er oppnådd, din akne vil opphøre å eksistere og bør ikke vises hvis du holde på å spise rikelig med rå mat i kostholdet ditt.

5. Den rå matdiett er næringsrike, noe som betyr at kroppen din vil bli matet en rikelig tilførsel av sunn proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, mineraler og fiber. Dette er motsatt av mange behandlet kokt mat i dag - mange av dem som kan beskrives som nærings-død.

Bevis:

Er det sikkert nyttig å lese mange grunner Hvorfor den rå matdiett er anerkjent å kurere akne og andre hudlidelser, men det er enda mer nyttig å høre av suksesshistorier av det å oppnå dette. Jeg vil kort forholde seg to:

Joy Houston (voksen cystisk akne)

Joy Houston led av alvorlige cystisk voksen akne i mange år. Huden hennes ble strålende og akne-fri etter at hun ble en rå foodist, som er svært oppmuntrende for dem som også lider cystisk akne.

Julie (teenage akne)

En annen suksesshistorie er at av en ung kvinne som heter Julie. Under hennes sene tenårene var Julie plaget med alvorlig akne som fikk henne mye forlegenhet, en lav selvfølelse, depresjon og panikkanfall. Julie prøvde hver medisiner der ute, men hun både mentalt og fysisk forverret resultatet. Julie så hørte om levende mat kosthold og lett forandret hennes diett hovedsakelig rå frukt, grønnsaker og levende salater. Huden hennes helbredet veldig fort som et resultat, og hennes lykke nivåer også økt.

Så hvis du lider av akne, enten du er en tenåring eller en voksen - være trygg på at den rå matdiett har bedret mange mennesker fra deres lidelse, og det kan definitivt være til hjelp for deg også. På grunn av sin næringsrike egenskaper og avgiftning utløser prosessen, har rå matdiett hjulpet mange mennesker i verden kurere deres sunnhet problemer