Akne behandling

Ansikts akne som er glaringly tydelig så grip disse våpen av ødeleggelse og forebygging

Kjenn din fiende slik at du kan velge riktig våpen å ødelegge hva som forårsaker ansikts akne og hindre fremtidige utbrudd vises på ansiktet ditt. Vi har alle hatt akne på enkelte punkt i våre liv på ryggen, brystet, halsen eller ansikt og å ha kviser på ansiktet er langt mer ødeleggende fordi når akne vises andre steder på kroppen din det er lettere å dekke det opp. Skjule kviser, whiteheads, blackheads eller flekker av betent og rød hud i ansiktet ditt er umulig å skjule med mindre du liker å gå rundt med en papirpose over hodet. Fienden vises når små hull på overflaten av ansikts huden bli tett. Hullene jeg henviser til er porene. Hvordan porene blir blokkert? De kan bli blokkert når kjortelen forbundet med hårsekken på huden din produserer for mye olje. Bakterier, hudceller og bakterier samler og en plugg eller comedone former. En plugg som har en hvit topp kalles en whitehead, og en som har en svart topp kalles en blackhead. Når pluggen bryter åpen, sveller og fører til en rød bump skal vises du har en kvise. Akne cyster oppstår når akne er dypt i huden din. Cyster er smertefullt.

Folk i alle aldre kan ha akne så ingen er immune mot denne fienden. Selv barn kan ha kviser kalt nyfødte akne. Voksne kan ha akne som er forbundet med hormonelle endringer, for eksempel når en kvinne tar p-piller, er under stress, går gjennom puberteten, har hun menstrual syklus eller er gravid. Menn har akne som er tilknyttet går gjennom puberteten når hormoner raseri og når de er stresset. Bruker fet produkter på huden din, kan bruke fet kosmetikk eller visse Hårprodukter forverre porene og bidra til dannelse av plugger. Enkeltpersoner som bor i områder med høy luftfuktighet eller som svetter mye kan også oppleve akne.

Hvordan vet du når fienden har angrepet?

Du vil oppleve symptomer som akne pustler, redness i nærheten huden støt, skorpedannelse av huden støt, eller utseendet på whiteheads, blackheads og cyster. Alvorlig akne kan føre til arrdannelse i huden.

Våpen av valget for å kjempe mot fienden:

Rens huden med en mild, milde, nondrying såpe som vil fjerne alle skitt og make-up. Du bør vaske ansiktet to ganger om dagen og etter trening. Ikke skrubb ansiktet eller vaske det mer enn to ganger om dagen, med mindre det er fjerner svette fra å utøve eller å være ute i varmt og fuktig forhold.

Det er viktig å shampoo håret ditt daglig, spesielt hvis håret ditt har en tendens til å være mer fet enn tørr. Du kan også trekke håret tilbake fra ansiktet å holde håret av ansiktet.

Endre akne produkter ofte kan forverre huden din så bare bruke produkter som har vært foreskrevet av en hudlege eller andre medisinske profesjonelle. Ved hjelp av sterke medisiner eller over-the-counter akne produkter, kan det føre til mer skade enn godt. De beste våpnene er de som fraråder porene fra å bli blokkert.

Du kan også behandle huden din godt ved å holde det hydratiserte ved å drikke rikelig med vann hver dag. Begynn med et glass vann når du først våkner, drikke et glass vann før hvert måltid og når du bite i morgen og ettermiddag. Drikk et glass vann før du går til sengs. Huden din vil takke deg for å holde det hydrert av ser frisk, klare og jevne.