Akne behandling

Alternativ medisin og ansikts akne

Vi alle liker å sette våre beste ansikt frem og som kan være flaut når ansiktet ditt er dekket med kviser, whiteheads eller hudormer. Mange av de over-the-counter akne behandlingene kan være harde, som kan tørke huden eller forårsake irritasjon og rødhet. Det finnes studier som viser at personer som bruker alternativ medisin for å behandle ansikts akne har gjort det med gode resultater. De fleste av oss trolig ikke har tenkt på å bruke alternativ medisin for å behandle akne og er overrasket over at muligheten eksisterer. Alternativ medisin behandling for akne inkluderer bruk av tea tree olje, alpha hydroxy syrer, azelaic syre, sink kosttilskudd, og også ølgjær.

Selv om det trengs mer forskning før vi kan grundig forstå hvorfor disse alternative medisiner synes å arbeide for å helbrede er ofte ansikts Akne naturlig rettsmidler foretrukket over å bruke sterke kjemikalier. Det er viktig å merke seg at før du bruker noe på huden vår må vi først lese etiketten, spør en hudlege om noen studier som kan ha blitt utført for bruk av alternativ medisin og akne og sjekk for eventuelle mulige bivirkninger som kan eksistere mellom alternativ medisin og noen andre medisiner vi kan ta.

Folk som har brukt tea tree olje liker det fordi skjemaet gel inneholder 5% tea tree olje og rapporten at resultatene de får er sammenlignbare med kremer som inneholder 5% benzoyl peroxide, men Legg merke til at det fungerer på Akne tregere. Tea tree olje bør ikke brukes hvis du lider av akne rosacea som å bruke te tree olje kan forverre symptomene dine.

Alpha hydroxy syrer er naturlig og finnes i visse matvarer som epler, druer og sitrusfrukter. De kan rense porene etter du bruke den lokalt på huden, og det er tette porene som forårsaker akne. Hvis du lider av akne arr å bruke kan alpha hydroxy syrer forbedre utseendet på disse arrene. Etter at du kanskje erfaring liten stikkende og noen hud irritasjon.

Mange mennesker ta sink kosttilskudd i løpet av kulden og influensasesongen men mineralet sink kan også redusere betennelser og bidra til å helbrede akne utbrudd. Sink kan være plassert i kremer og lotions og spredt på huden for å redusere fremtidige akne breakouts oppstår.

CBS-5926 som er en bestemt stamme av ølgjær som mange sier synes å redusere fremkomsten av akne, selv om det kan føre intestinal opprørt og for de utsatt, det kan selv årsak migrene.

Som med alle forhold er det viktig å konsultere med en medisinsk faglig hvis tilstanden vedvarer eller forverres. Hvis du tar andre medisiner eller kosttilskudd er det også viktig at du rådfører deg med din forskrivning profesjonell å forsikre finnes det ingen counter-indikasjoner.