Akne behandling

Hvordan redusere synligheten av porer

En vanlig klage, selv blant dem med stor hud, er at porene som prikken våre ansikter er bare for opplagt. Kvinner vil alltid vite hvordan kan du redusere dem eller redusere dem. Den dårlige nyheten er at du ikke kan faktisk gjøre dem fysisk mindre, men med disse tipsene, kan du redusere sitt utseende ved å gjøre dem vises mindre og mindre merkbare.

Mange ganger, er grunnen til at porene er så opplagt fordi de er tett. De kan bli tilstoppet av kroppens naturlige oljer, som produserer sebum pore, eller selv døde hudceller. Enten du har åpenbare whitehead kviser eller liten hudormer, gjøre disse skavanken folk med vanlige størrelse porene bekymre deg at deres er for opplagt, eller for stor. Men porene er hva de er - de kan bli gjort større ved å strekke eller skade huden (så ikke plukke på skavanken!), men har akne ikke faktisk gjøre porene større.

Å gjøre porene vises mindre er så enkelt som å bli kvitt akne i alle dens former. Det betyr å utnytte din hudpleie rutine, fra din ansiktsrens helt til din anti akne behandling, for å eliminere akne som mulig. Før du kan selv vurdere å bruke din ansikt vask, bør du damp åpner porene slik at du kan de-gunk dem fra innsiden og ut. Du kan gjøre dette med et håndkle gjennomblødt inne hjertelig vann og plassert over ansiktet ditt, eller du kan la dampen fra dusjen gjøre arbeidet. (Mens du er i gang, kan du vurdere å bruke en anti-akne dusj gel hvis du er utsatt for kropp akne.)

Når porene er åpne, kan du fullføre resten av din hudpleie rutine. Du kan bruke ditt ansikts rengjøringsmiddel for å eliminere forsiktig smuss og døde huden fra ansiktet ditt, så mens ansiktet er våt, du kan exfoliate med enten en skrubb eller din ansikt vask og en nubby ansikt håndkle. Eksfoliere i en sirkulær bevegelse, og deretter skyll ansiktet ditt med varmt vann.

Hvis du allerede har hudormer langs din nese, hake eller pannen, kan du velge å pakke dem ut, eller du kan ha en facialist gjøre det på din neste spa-avtale. (Hvis du velger å gjøre det selv, er den beste måten å bruke en trekking verktøyet for ikke å skade huden din med skyve eller prodding, noe som kan øke størrelsen på porene!)

Endelig kan du tone huden din med en snerpende å stramme porene, og Avslutt ansiktet ditt med en akne behandling å forhindre fremtidige urenheter fra spratt.

Bli kvitt akne, om blackheads eller whiteheads, vil bidra til å redusere synligheten av porer ved å hindre dem fra å stå eller ringe oppmerksomhet til seg selv.