Akne behandling

Akne problemer - kunne det være relatert til kosthold?

Her er et tema som jeg ikke er så kjent med. Men er et tema som jeg tror skal rettes. La oss si det slik: kroppen din prøver å fortelle deg noe når du har problemer med akne. Hva du har her, er en felles betennelser i kroppen. Og betennelse kan være direkte relatert til en allergi. Allergi påvirker mennesker på mange forskjellige måter. Noen mennesker har felles problemer; noen kan ha forstoppelse; noen kan ha utslett utvikle; noen kan ha diaré, og noen kan ha sopp-problemer. Dette kan føre til problemer senere i livet, hvis ikke adressert tidligere. Tenk litt: Hvis du legger sukker i gass-tank på bilen din; ville ikke løpe veldig bra, ville det? Samme prinsipper finnes med kroppen din. Sunn fornuft kan gå en lang vei. Men du må tenke før du spiser. Det er bare rekke forskjellige ting som kroppen din vil fortelle deg når du har begynne å ta hensyn til hva eating.

Hvis det er en akne problem, dessverre, er det der for de andre å se. Hvis disse allergier vedvarer i ansikts-området; Det kan være permanent skremmer. En berømt skuespiller, Tommy Lee Jones, har som. Og du kan få kremer, gå og se hudlege, etc., etc. Og at alle kan være svært gunstig. Men hva vi egentlig ønsker? Vi ønsker å komme til roten av årsaken. Igjen, ansiktet viser irritasjon. Dette er særlig sterk i ungdomsårene, på grunn av hormonene; men dette kan vare godt inn i ditt trettiårene og forties - hvis ikke adressert.

Så hva gjør vi? Først og fremst, jeg ville se og hva du legger inn i kroppen din. Hva spiser du? Er det næringsrik? Er det noe som ikke er gjort av mann? Betyr det har kjemikalier i det? Les etikettene på alt du er inntak-- og gjøre dette religiøst. Men starte med å forenkle din diett. Begynne å spise bare noen få matvarer om gangen. Fordi hvis det er en allergi, vil den komme til overflaten og deretter du kan eliminere den. Selv om det er en sunn frukt eller grønnsak, kan du ha en allergisk reaksjon. Vi er alle veldig forskjellige, og våre kropper alle reagere annerledes. Det er derfor folk bare ikke kan gå og gjøre det samme diett som alle andre gjør. Og det er et emne for en annen artikkel. Men seriøst, dette er en svært alvorlig situasjon for unge mennesker og noen voksne over hele denne verden. Og med fast food bransjen alle rundt oss, blir det enda mer utbredt i uutviklede land. Prøv å innlemme friske grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Eliminere mye av stekt mat og sukker (behandlet) i kostholdet. Sunn fornuft. Starte langsomt, fordi du er sannsynligvis ikke kommer til å nyte denne prosessen en gang. Som var tilfellet med meg. Men jo mer du disiplinere deg selv på denne måten, jo bedre sjansene dine for å eliminere akne og føler seg mye bedre. Fordi betennelse forteller deg noe. Vennligst ta deg tid til å lytte til kroppen din liker og ikke liker.

Jeg skulle ønske jeg visste hva jeg vet nå. Jeg ville ha hatt mange færre allergiske reaksjoner til mat, fordi jeg ville ha stoppet spise dem. Enkelt som. Min, heldigvis, var ikke akne. En mat som jeg virkelig elsket, og jeg fant dette å være så svært allergisk mot meg sent i livet mitt? Egg. Det er en grov å avfinne seg med. Men jeg følte meg elendig etter å ha spist det. Noen ganger, sint, fordi kroppen min ville reagere på at høy konsentrasjon av protein. Kroppen min kunne ikke bryte at svært komplekse protein. Igjen, enkelt som.

For å starte denne prosessen, vil jeg anbefale spise en eller to ting om gangen. Og små doser til å begynne med. Eksempel: cashewnøtter. Spise en håndfull, og deretter vente tjue minutter. Og det er når du ikke har spist en haug med andre ting en halv time før. Isolere. Hvis du gjør det? Deretter kan du begynne å finne ut skyldige. Personen som er overvektig, kan ha ufølsomme seg selv fra å føle noe. Så er det spesielt viktig å spise god ting fra starten. Dette er en prosess som alle individer skal gå gjennom.

Merk: Dette er viktig. Du kan finne at du er allergisk mot en masse forskjellige ting. Det er der rotasjonen av kosthold er nøkkelen. Prøve å bryte tilbake noen av de matvarerne du var allergisk mot. Hvis du føler elendig, ta dem rett ut igjen.

Enkel. Igjen, sunn fornuft regler dagen. Men med en svært allergisk person--som jeg er--må du bo grunnleggende og ikke gå til langt unna kan du spore. Fordi, tro meg, skal du vil gå tilbake og prøv flere matvarer på nytt. Eggene?

Jeg har prøvd; og jeg er bedre, men jeg fortsatt ønsker ikke dem, fordi jeg får en slak hodepine. Så prøv dette og fortelle din foreldre å prøve dette.

Min neste artikkel jeg skriver skal være om candida og hvordan som virkelig fører til problemer med kroppen.

Ta vare på deg selv. Til bedre helse. Mitt beste, Tom