Akne behandling

Hva er de mest effektive rettsmidlene for akne?

Akne er en irritabel hudtilstand som påvirker det meste unge. Ingen en faktor som fører til akne. Det er mange faktorer som skal vurderes hvorfor en person får akne. Dette inkluderer arv, mat, stress, skitt, press, visse medisiner og kosmetikk. Noen ganger, kan en yrkesmessig arbeid utsatt for industrielle produkter relatert til oljer gi akne. Akne skjer når sebaceous (olje) kjortelen knyttet til hårsekkene blir stimulert. Talg (olje) er et naturlig stoff som smører og beskytter huden. Knyttet til økt oljeproduksjon er en endring i måten der moden hudceller slik at de er disponert for tette follikulær åpninger eller porene. Tette hårsekken forstørrer gradvist, produsere en bump. Ettersom hårsekken utvides, veggen kan brudd, slik at irriterende stoffer og normal hud bakterier tilgang til de dypere lag av huden, til slutt produserer betennelse. Dermed, fører til kviser og hudormer mørke flekker av huden.

På denne tiden, og på grunn av hektisk planene for skiftende kravene til verden tas helse eller annen måte for gitt spesifikt på lated omsorg for huden. Hvis du vil ha en tydelig og sunn hud, trenger du å drikke nok vann for ren og fri, spise frisk og næringsrik mat, trener regelmessig, og eliminere mat og drikke som gjøre reklame for opp akne utbrudd.

Her er de mest populære og effektive hjem rettsmidler for akne som du lett kan finne din hjemme eller helse Matbutikken.

1-Isbiter berolige alvorlighetsgraden av betennelse, redusere størrelsen på kviser og roe arrdannelse. Du kan skylle med kaldt vann.

2 - Lag pasta av natron ved å blande med vann, brukt som en ansiktsmaske. Dette utfører dobbel handlinger på huden din til tømmer akne utbrudd, og reduserer scarring.

3 - Limon eller sitronsaft er svært gunstig, brukt i mange hjem rettsmidler for forskjellige sykdom; det også fungerer som en hud lightener og lysere arrene. Bruk sitron til å behandle akne utbrudd.

4 - Agurk og tomat skiver kan brukes på huden din på vanlig basis vil bidra til å rydde opp akne og redusere arrdannelse.

5 - Olivenolje brukes til å redusere synligheten av akne arr, og det hjelper også i helbredelse av huden.

6-Bakken organisk oransje og vann kan brukes å hjelpe huden helbrede og redusere akne utbrudd.

7 - Grønn te er en av de beste hjemme rettsmidler som inneholder mange potente antioksidanter som hjelper huden din til å helbrede og forynge også.

8-Lavendel essensielle oljen er svært nyttig i akne utbrudd å helbrede og hjelper arr til å forsvinne.

9-Oransje eller appelsin juice og papaya som inneholder Vitamin C hjelper huden å oppdatere.

10 - Påfør en liten mengde aloe vera gel, blandet med lavendelolje eller tea tree olje som reduserer irritasjon, betennelse og fornye huden.

11 - Ta et dampbad eller damp ansiktet ditt over en gryte av varmt vann i to minutter med håndkle over hodet, gjennomføre om morgenen og før du går til sengs.

Noen hjemme rettsmidler er ganske rart, slik som tannkrem, sennep, nesler, rosevann og aloe vera, er vanlige bestanddeler av akne behandlinger.

Disse hjem rettsmidler fungerer bra for akne. For å fullføre klart opp huden din, og å helbrede din akne arr naturlig, du må stole på naturlig kosten og drikke rikelig renset vann.

Forskning viser akne kan reduseres med 50%, vi bare trenger å vite at årsakene til akne utbrudd er sukker, koffein, meieriprodukter og bearbeidet mat, så prøv å unngå disse produktene.

Imidlertid for tøffere tilfeller av akne, bør du konsultere en lege for behandlingsalternativer som vil hjelpe deg i å endre kosthold og livsstil som vil klart huden din og hjelpe helbrede akne arr på kroppen din.