Akne behandling

Ernæring og urenheter

Tusenvis av mennesker hver dag er tynget av stygge blemmer. Akne er en av de vanligste dermatologiske plager bry tenåringer og voksne. Leger i flere tiår har blitt prøver å komme til bunns av dette daglig katastrofe. Det mest vanlige svaret har som i det siste vært å foreskrive pasienter med harde stoffer for å zappe disse pesky zits. Slike medisiner er ledsaget av alvorlige bivirkninger og mulig orgel skade, men svaret for mange påvirket av akne fant i maten vi spiser?

Dietitians og leger har tenkt i år at mange alvorlig akne sakene kan behandlet med ernæring terapi. Under en gjennomgang av over hundre artikler utført av en gruppe leger og dietitians som er publisert av Academy of Nutrition og Dietetics (mars 2013) fant sterk sammenhenger til meieri forbruk og akne breakouts.

Stort antall melkeproduksjon bruke syntetiske hormoner for å øke ku melk og muskel vev produksjon. Testosteron og veksthormon er blant de vanligste av disse syntetiske stoffene. Testosteron og veksthormon er knyttet til produksjon av olje. Oljen som er skilt ut av huden kalles talg, som testosteron i spesielt mål.

Lagt til syntetiske hormoner injisert i meieriprodukter og storfekjøtt forsyninger i USA og andre vestlige land er skyrocketing. Hormoner injisert i animalske produkter som er opprettet for menneskelig konsum bo dyrene. Spor av hormoner og forskjellige andre biologiske stoffer som injiseres i dyrene kan forbli deponert fett, blod, og selv gikk til unge gjennom umbilical cord blood, og gått gjennom placenta-lignende membraner. Også bearbeidet mat som inneholder slike kjemikalier som BHT (butylated hydroxytoluene) act som hormon hemmere, betyr at det kan stoppe kroppens hormoner fra å gjøre hva deres antatte til. Disse typer kjemikalier lagt til mat for å øke holdbarhet og aktiverer produsenter å produsere større volumer av varer på en raskere hastighet. Slike kjemikalier hemme kroppen fra utfører vanlige funksjoner som kreves i dag til dag mobilnettet utvikling og metabolisme, i tillegg til å understreke nyre- og leverfunksjon. Slike ubalanser kan øke skjemmende kroppslige reaksjoner som kviser.

Kviser er et fysisk uttrykk for uro skjer i kroppen, den kroppen stressrespons. Leveren og nyrene kan bli overarbeidet og over giftige resulterer i en stressrespons på grunn av hormon forstyrrelser. Så, ofre for stygge blemmer kan prøve å kutte tilbake på meieri og velge mindre bearbeidet mat eller velg organisk, frittgående animalske produkter og ferske matvarer.

Checkout Dietetics og Academy of Nutrition tidsskrift studien!