Akne behandling

Lære om de beste måtene å se etter huden din hvis du lider av akne

Som en som pleide å ha akne og voksen akne, forstår jeg virkelig smertene det medfører. Viktig tanken for deg er å fortsette å bruke sunn hud omsorg praksis. Hvis du ikke er informert om forsvarlig behandling, så det er når du er nesten sikker på å forverre akne. Dette betyr ikke at du bør ignorere din akne, skjønt. Les og lær fra den sunn hudpleie råd tilbys her, og dette vil også forbedre tilstanden din akne.

Det er velkjent at soling hjelper noen mindre akne å tørke og forsvinne, men det er ikke en anbefalt terapi. Det blir litt komplisert fordi det er kjent at UV-lyset forårsaker skade huden, og du prøver å unngå enhver form for skade. Det kommer an på årsaken til at du går i solen, enten det er å hjelpe din akne eller få en brunfarge. Men ved hjelp av en sunless tanning løsning har sine opp-og nedturer, også, og du må bruke som passer for huden din. Det er massevis av informasjon på nettet, og det er en helt annen liten kultur du kan lære om. Du kan også få DHA soling gjort av airbrushing i mange salonger.

Når du trener kroppen din er varme opp, og som vil hjelpe åpne porene og fjerne eventuelle avfall saken. I tillegg til svette under treningen, kan du rengjøre ansiktet og huden og husk å bruke en skrubb huden flere ganger i uken. Stress hjelper ikke din hud tilstand, og det er et annet kjent av forskning, og du kommer til å redusere effekten av stress fra treningsøkter. Være sikker på at du dusj etter hvert arbeide fordi du vil ha mer avfall sitter på huden din. Hvis du kan trene tre ganger i uken, vil deretter du se at stress nivåer vil komme ned, også.

I noen tilfeller, kan kosthold bidra til akne. Hvis du er følsom for meieriprodukter, for eksempel kan du unngå disse når du har et problem med akne. En liten mengde melk i din kornslag eller kaffe er fin, men må du redusere din fløte, melk og ost inntak. Sukker, fettete mat og bearbeidet mat kan forverre akne problem ifølge enkelte ernæringsfysiologer. Dette er fremdeles debatteres av helse-eksperter. Men er det vi vet at disse matvarene ikke er veldig bra for oss, så det er ingen skade i å kutte ned på vannforbruket slike matvarer å se hvis det vil ha en positiv effekt på din akne problem.

Hudpleie kan være utfordrende når du prøver å kvitte seg med akne. I noen tilfeller, kanskje akne kjemper produkter ha ugunstig virkninger på huden din. Så må du være spesielt samvittighetsfull om rengjøring og fuktighetsgivende huden din i løpet av denne tiden. Når du gjør dette, kan du bekjempe akne og sikre at huden din er fortsatt sunt på samme tid.