Akne behandling

Hjem rettsmidler for å kvitte seg med akne arr naturlig

En akne arr er sannsynlighet for å utvikle når flekker eller hallik blir betent eller får poppet. For mange lider av akne er graden av arrdannelse sannsynlig å avhenge av arvelig og hud tone. I et forsøk på å begrense betydningen av utseendet på arr på huden, finnes det en rekke rettsmidler for å bruke hjemme. Her er noen av de mer vanlige valgene tilgjengelige for behandling av akne arr:

Sitronsaft: Hvis en akne arr er ganske merkbar og mørkt i utseende, kan du se på med sitron juice i et forsøk på å gjøre arret vises som mye lettere. Ved rensing ansiktet med 1-ss sitronsaft og bomull med jevne mellomrom (2 eller 3 tid per uke), er det en stor sjanse for at du vil se en annen reduksjon i utseendet av arrene.

Natron: Bruker natron til å eksfoliere huden er kjent for å være svært effektiv som en kosmetisk behandling for å minske fremkomsten av akne arr. Ved å lage din egen pasta med 2 ss vann og 1-ss natron kan du bruke dette til det berørte området av ansiktet og la den på plass for opptil 2 timer, og deretter vaske av.

Olivenolje: A ytterligere kvalitet stoff som er kjent for å være svært effektiv på å gjøre huden vises og føler at smidigere er olivenolje. Masserer en svært liten mengde en kvalitetsrike olivenolje til det berørte området i ansiktet, og overtid fremkomsten av akne arr vil gradvis begynne å avta i utseende.

Isbiter: Hvis du prøver å minske virkningen av betente flekker og akne arr, så vil du kanskje se på å bruke isbiter. Ved å pakke flere isbiter i en ren klut og plassere på området av arrene i opptil 15 minutter en gang eller to ganger om dagen, er du sannsynlig å se en betydelig reduksjon i rødhet og hevelse i disse områdene.

Aloe Vera: En veldig vanlig ingrediens i mange kosmetiske produkter, aloe Vera-planten er et ytterligere flott alternativ for å hjelpe til å redusere det helhetlige utseendet og herding akne arr. Hvis du er i stand til å bruke aloe Vera-juice med jevne mellomrom, noe som kan bety flere ganger i uken, så er dette sikker på å hjelpe med å fjerne tegn på arrene.