Akne behandling

Naturlig akne kur: Hvordan bli kvitt akne rask med naturlige produkter?

I århundrer basert mennesker bare på naturlig rettsmidler for deres sunnhet problemer. Og naturen gitt kur gjennom mange urter å ha medisinske verdi. Naturlig rettsmidler for akne er mange, og en har til å velge en som passer dem best. Det er uklokt å gå for over counter medisiner med utsikt over den naturlige produkter som har noen bivirkninger. Noen av de naturlig akne kur er omtalt nedenfor:

1. Varmt/kaldt komprimerer - er et vanlig middel som er foreslått å bruke varme og kalde våte håndklær komprimerer. Dette vil redusere hevelse og fjerne tresko porene, en stor skyldige til utbruddet av akne. Du kan gni isbiter forsiktig på ansiktet for å redusere brenning og inflammations.

2. Drikkevann - dette naturlig middel mot huden sykdommen er grei nok. Ideen bak det er konseptet at hvis du drikker nok vann hver dag, vanligvis 7-8 briller, kroppen din vil rense giftstoffer som kan føre til hud sykdom.

Tips:

Drikk bare ren rent vann som fører til sunn fordøyelsessystemet og ikke brus eller hvilken som helst annen drink.

3. Bukkehornkløver etterlater - dette hjelper i å forebygge kviser av akne. Knus bukkehornkløver etterlater først å lage en lime og deretter bruke den før du går til sengs på berørte områder. Om morgenen vask det vekk med varmt vann.

4. Honning:

Honning er utrolig nyttig for behandling av hudproblemer på grunn av sin antibakterielle, anti-inflammatorisk og beroligende egenskaper. Det brukes direkte på ansiktet som en maske i 10-15 minutter og vaske ansiktet med kaldt vann. Det er enda bedre å blande honning med kanel pulver for å gjøre det som en lime og deretter bruker honning og kanel masken på kvisene dine. Honning kan også tas internt. Hver dag drikker et glass brus tilberedt med fersk lime og honning. Dette vil holde huden fuktig.

Tips:

Prøv å bruke rå, ufiltrert honning i stedet for bearbeidet honning for bedre resultater.

5. Tea tree olje:

Som honning er tea tree olje også i bruk for aldre som en naturlig akne kur produkt på grunn av sin antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Når du vil behandle din kviser, dyppe en bomullspinne i tea tree olje og dab den på kvise direkte, uten

berøre andre områder i ansiktet.

Tips:

Se andre produkter hvis du er allergisk mot tea tree olje.

I motsetning til honning er dette til utvortes bruk.

Fortynn den med vann før bruk ansiktet å unngå rødhet, kløe osv.

6. Grønn te:

Grønn te er en tradisjonell medisin av den kinesiske å behandle mange plager, inkludert akne. Det reduserer betennelse, hormonelle aktivitet og øker avgiftning som er bra for eliminering og forebygging av akne.

Tips.

Drikk 3-6 kopper per dag for bedre resultater. Dette vil bidra til å behandle akne og også forynge kroppen din.

Etter å forberede te, kan du forsiktig gni te-pose på ansiktet for å bekjempe akne.

Husk å ikke legge sukker til te, som vil oppveie de gode effektene av te.