Akne behandling

Tips som kan hjelpe deg å fjerne kviser raskt

Våkne opp til en ensom, stor rød flekk i ansiktet ditt kan være irriterende, og dobbelt så hvis du har en stor begivenhet i et par dager. De er også irriterende hvis de skru opp i de rareste stedene, slik som i nærheten neseborene, på baksiden av halsen, og bak din går. Oppført her er flere akne spot behandlinger og tips.

Bruke benzoyl peroxide

Denne forbindelsen blir kvitt bakterier som utløser kviser. I tillegg tørker det kvisene dine. Benzoyl peroxide er solgt i minst tre konsentrasjoner, men den 2,5%-versjonen er like effektivt uten irritasjon som kan føre til når du bruker sterkere varianter. Husk å kjøpe en løsning som er olje-fri og ikke-comedogenic.

Prøv salicylic syre

Akne danner når død hud celler inne i hårsekken akkumuleres, bygge en plugg som kan bli irritert over eller infisert. Salisylsyre hjelper påskynde celle omsetning for å holde porene unclogged. Det bryter ned whiteheads og blackheads,, og samtidig reduserer oiliness. Bruke et produkt som inneholder minst 2% av virkestoffet. Hvis du finner Salisylsyre for tørking, som faktisk kan produsere mer skavanken nedover veien, kan du prøve produkter laget av witch hazel. Denne naturlige løsningen er like effektivt som Salisylsyre, vil ikke men tørke eller irritere huden din som sistnevnte.

Prøv tannkrem

Mange profesjonelle huden eksperter ville ikke anbefale dette, men mange mennesker hevder det er effektivt. Tannkrem inneholder visse ingredienser - natron, hydrogen peroxide, alkohol, eteriske oljer, Triklosan, mentol og silica som kan tørke zits og gjøre dem mindre synlige. Ikke glem skjønt at vurderer de ikke er produsert for hud, de kan også ha stoffer, for eksempel lauryl sulfate, som kan være irriterende for huden din.

Bruke natron

For en rask kvise fastsette, bland et par spiseskjeer av natrium bikarbonat med en liten mengde vann, bare for å gjøre den om til en tykk pasta. Bruke denne blandingen over lyte.

Prøv aspirin

For sjeldne kviser, kan du knuse en aspirin og legge litt vann. Lim kan deretter brukes til kvise. La det sitte i en kort stund før du skylle den av med såpe og lunken å varme vann. Aspirin tørker ut kviser og reduserer rødhet.

Aldri pop kvise

Motstå trangen til å pop din zits. Dette vil bare gjøre det rødhet og betennelse verre. Akne er også mer sannsynlig å etterlate et arr hvis du pop det. Også, holde hendene av ansiktet ditt. Hendene er fet og skitne, og re-når de kommer i kontakt med ansiktet ditt, du er i hovedsak introdusere bakterier og olje til området du allerede renset.