Akne behandling

Utsatt eller proaktiv

Prøver å bestemme mellom eksponert hud omsorg eller proaktiv?

Hvis du har akne og prøver å finne de beste akne behandling kan jeg helt forstå din forvirring. Jeg hadde en alvorlig nodulistic akne avslapnings 3 år siden, og var desperat å finne en rask løsning på problemet mitt stadig økende. Med et ansikt fullt av akne ble livet bare kjedelig. Hvordan kunne jeg være begeistret noe når alt jeg følte var usikkerhet og skam? Jeg kunne knapt se noen i øynene uten å tenke som de var dømme meg for min dårlig hud. Jeg følte meg alene. Jeg var en voksen, og allerede hadde teen akne. Og hvorfor noen av mine venner har ikke dette problemet!

Proaktiv TV-reklamene var virkelig forførende med deres endeløse kjendis anbefalinger. Så jeg ga den en prøve, og det fungerte... for en stund. Min akne kom tilbake og det var verre enn noensinne! Jeg opplevde det som kalles rebound effekt. Dette er når jeg begynte forskning og lære om hva som forårsaker akne og hva er nødvendig for å virkelig bekjempe den.

Mens proaktiv og akne behandling har blitt synonymt kan jeg bevitne at dette på ingen måte er den beste akne behandlingen. Angi eksponert hud-omsorg.

Utsatt eller proaktiv? Utsatt vinner hendene ned

Når du sammenligner Exposed eller Proactive, trenger du virkelig å analysere ingredienser å vite hvilken er overlegent produkt. Dette vil gå langt utover bare å lese den positive eksponert hud bekymre anmeldelser på nettet. De viktigste akne krigerne som vitenskapen har å tilby er benzoyl peroxide, salicylic syre og glykolisk syre.

Benzoyl Peroxide

Dette er den mest populære akne behandlingen og har eksistert i over 50 år. Det er en peeling agent og arbeider for å eksfoliere det øverste laget av huden, overhuden. Det dreper akne-forårsaker bakterier ved å innføre oksygen i porene. Store ned siden av dette aktiv er det er kan være super tørking og føre til bivirkninger som peeling, tetthet, rødhet og hevelse. Det er også noen personer som er allergiske mot denne ingrediensen. De som har en ekte allergi vil presentere med disse symptomene:-

Lepper, tunge eller hud vil hovne opp

Rødhet, kløe eller brennende

Utslett eller elveblest

Peeling, sprengning, irritert hud

Salisylsyre fungerer også for å fjerne det øverste laget av døde hud celler. Å være fettløselige er det i stand til å trenge dypt i porene til å fjerne rusk som er clogging opp hårsekken. Av denne grunn er det det beste valget for fet hudtyper. Salisylsyre er bunnen av aspirin og har en anti inflammatorisk effekt. Denne syren er også en antioksidant som betyr at det scoops opp frie radikaler som truer med å skade hudceller.

Glykolsyre har evnen å slough av døde lag med Stratum Corneum akkurat som salicylic syre og benzoyl peroxide. Men denne syren har betydelig antioksidant makt til å redusere betennelse og hevelse. På denne måten kan det hjelpe lukkede å åpne tidligere porene. Denne syren har den ekstra fordelen av å være i stand til å stimulere produksjonen av kollagen.

Så hva skal du gjøre?

Forskerne ved Exposed har bygget på fundamentet av Proactive til ingeniør et mye mer avansert akne kampsystem som inneholder alle 3 beste akne jagerfly. Selv har de gått ett skritt videre for å inkludere svovel og azelaic acid. Med eksponert hud bekymre med proaktiv du bare få en, har du 3. Utsatt eller proaktiv? Nå er som et dumt spørsmål. Exposed er den eneste veien å gå!

Folk på eksponert hud bekymre har igjen noe være ugjort av infusjonen sine produkter med 5 naturlige plantestoffer å kompliment den vitenskapelige actives. For å sikre at huden ikke er over tørket, rød eller irritert, grønn te, aloe vera, lidenskap blomst ekstrakt, legges gotu kola og salvie ekstrakt til redusere noen av bivirkningene som påføres med sterk akne jagerfly. Så får huden best av begge verdener. Akne er redusert, og huden er infused med næringsstoffer for å holde det glatt, smidig og sunn.

Jeg håper nå du vet hva du skal gjøre og hvilket produkt som er best for huden din. Min utsatt eller proaktiv artikkel har avslørt hva du trenger å ta en avgjørelse.

Innse at eksponert hud bekymre er virkelig en toppmoderne behandling system designet for å gi resultater raskt uten å svekke hudens helse. Med 5 vitenskapelige actives og 5 naturlige ingredienser er hud sikker på å være akne gratis mens resterende jevnt og smidig. Med en ett år pengene tilbake-garanti, tror dette selskapet virkelig på deres topp hakk høy kvalitet beste acne treatment system. Utsatt hud omsorg kritikkene virkelig gjenspeiler denne følelsen.