Akne behandling

Zeno akne clearing enhet aka zeno hot spot - er det verdt pengene?

I det siste har skjønnhet innsidere surret om Zeno Akne Clearing enhet. Anmeldelser av Zeno aktiveringspunktet har spesielt vært ganske positive. Huden min bryter alltid ut, så jeg besluttet å gi Zenon en prøve.

Hvordan det fungerer

Zeno Akne Clearing enhet er en slank, håndholdt gadget med en liten wand på den ene enden. Oppvarmet spissen av tryllestaven er holdt mot en lyte i to minutter. Denne prosessen dreper bakterier ansvarlig for opptil 90% av vanlig akne blemishes. Akne toner eller forsvinner etter to eller tre slike behandlinger spredt over 12 til 24 timer. Anmeldelser av Zeno aktiveringspunktet indikerer at med riktig bruk av enheten blemishes forsvinner helt innenfor en dag.

Zenon er ganske enkel å bruke. Det tar 30 sekunder å varme opp. Når det er varmt, piper det for å signalisere at det er klar til å bli holdt mot en lyte. Den vanskeligste delen er å sørge for den oppvarmede tipset er rett på toppen av kvise. Når to minutter passerer, spiller en tone for å indikere at det er gjort. Hele prosessen tar omtrent tre minutter per lyte.

I stedet for å brenne, føles oppvarmet tryllestaven som en varmeflaske trykket opp mot huden min. Etter anvender varmen, utviklet huden min en rød flekk som varte omtrent en time. Stedet til slutt tørket ut og falmet etter noen flere behandlinger. Min mindre kviser gikk bort etter to til tre behandlinger. Noen av mine større skavanken kreves fire daglig søknadene før de var merkbart mindre.

Er den nyeste teknologien automatisk bedre?

Kule design og teknologiske funksjoner av Zeno Akne Clearing enhet overbevist meg å prøve det, men jeg kan ikke si at det er bedre enn konvensjonelle akne behandlinger. Prosessen tar mer tid per kvise enn bare å bruke benzoyl peroxide, men det er definitivt effektivt på mildere kviser.

Hvor lang tid det tar å behandle akne?

Når jeg hadde tre små kviser, brukt jeg to minutter to ganger om dagen på hver kvise, eller 12 minutter om dagen. Da jeg fikk to store skavanken, de trengte fire daglig behandlinger av tre minutter hver, og det legges tyve-fire minutter per dag.

Totalt, med fem skavanken av varierende størrelse, tilbrakte jeg tretti-seks minutter om dagen ved hjelp av Zenon. I tillegg tar Zenon 30 sekunder å lade mellom behandlingene. Det krever også en to minutters pause etter tre bruker.

Zeno Akne Clearing enhet Refill blekkpatroner

Kostnaden utskifting patroner er en annen viktig faktor å vurdere. Hver to-minutters behandling er ansett som en bruk, slik at brukere med mer akne vil gå gjennom tipsene raskere. Erstatning tips varierer fra $25 til $55 avhengig av hvor mange bruksområder. Når jeg hadde fem skavanken, brukte jeg produktet ca 14 separate ganger per dag for fem dager i uken.

Zeno Akne Clearing enhet leveres med et utskiftbart tips som er bra for ca 60 bruker. Zeno aktiveringspunktet, engangs-versjonen, er bra for 80 bruker. Jeg trengte å erstatte spissen i den andre uken fordi min behandlinger hadde raskt lagt opp til 70 bruker på bare fem dager.

Perfekt for Mild akne

Zeno Hot Spot og Zeno Akne Clearing enhet gjør akne forsvinner med bivirkninger. Hva de ikke fortelle deg er at varmebehandling etterlater en rød flekk på huden for opptil en time før lyte starter falming.

Huden min var tørr og flammete ut etter behandling. Når rødhet falmet, hadde ikke alle urenheter forsvunnet, selv etter 24 timer. Noen vurderinger nevnt bare bruke Zeno før sengetid for å holde andre fra å se de røde flekkene. Jeg tror den ideelle Zeno-brukeren har mild akne å behandle beredskap skavanken.

Zeno Akne Clearing enhet kjøpe Tips

Zeno Akne Clearing enhet kommer i en rekke modeller og priser.

Den mest grunnleggende modellen er Zeno aktiveringspunktet. Den kommer med 60 bruker før spissen må skiftes. Zeno Pro leveres med 90 bruker, og Zeno-MD kommer med 150 bruker.

Disse modellene varierer fra $149 til $200. Utskiftbare tips kostnadene $25 for 60 bruker, $35 for 90 bruker og $55 for 150 bruker.

Zeno Hot Spot er en engangs versjon av Zeno Akne Clearing enhet, og den har 80 bruker per enhet. Alle Zeno-produkter er tilgjengelig på Amazon, så vel som Walgreens, Target og produsentens webområde.

Proffene

Disse produktene er flott for alle med sporadiske kviser.

De er FDA-godkjent for å drepe bakterier på alle hudtyper uten aktuell behandling.

Enhetene leveres med ett års garanti.

Det er ulike modeller for ulike behov.

Zeno Akne Clearing enhet er flott for reiser.

Zeno er svært effektiv på mild akne.

Påfyll patroner kan kjøpes for mindre enn $30.

Ulemper

Du kan bare behandle en kvise om gangen.

Hvis du har en masse feil, som jeg gjør, vil det ta evigheter å behandle.

Zeno Akne Clearing enhet kan bare behandle 60 til 80 skavanken før må fylles opp.

Hvert program av oppvarmet tryllestaven etterlater et rødt merke på huden for opptil en time.