Akne behandling

Du kan erobre akne med hjelp

Færreste er klar over at akne er faktisk et resultat av en infeksjon. Noen lider effekten av akne mer enn andre, men fleste mennesker oppleve litt av akne på et tidspunkt i sitt liv. Det er derfor markedet kvise-kamper er helt gigantisk. Hvis akne er plager livet ditt, kan du prøve ut disse fantastiske tips.

Tea tree olje brukes på ansiktet ditt, skuldre eller noe annet område hvor du er mest utsatt for å utvikle akne kan hjelpe deg å ha klare, sunn hud. Tea tree olje kan behandle skavanken, redusere olje buildup og drepe bakterier uten å tørke ut huden din.

Mange blir fristet til pop deres kviser. Hvis du absolutt må, sørg for at dine hender og negler er nyvasket for å unngå forurensende din pore med bakterier. Dette vil bare føre til mer kviser. Du bør først prøve ikke til pop en kvise, men hvis du må, gjøre det ansvarlig.

Motstå alle fristelser til pop kviser eller bunnen akne-berørte områder. Prøv en naturlig akne krem i stedet. Når du plukker på din akne, oppretter du en større risiko for infeksjon og arrdannelse. Faktisk, kan det føre til misfarging i huden din som kan ta år å forsvinne.

Noen tenner whitening produkter er sterke nok til å forårsake kviser breakout. Hvis du opplever akne breakouts i munnen området, tenke på noen behandlinger som brukes på tennene. For eksempel kan visse typer hvitere tenner, munnvann eller whitening strips forårsake akne. Huden i nærheten av munnen er følsom og kan være lett irritert.

Men, vil du unngå stress i livet ditt for enhver pris. Stress medfører ikke en å utvikle akne, men det kan gjøre det verre.

Sink er et flott alternativ til å redusere akne på grunn av dens evne til å redusere mengden av giftstoffer under huden din. For å redusere støt forårsaket av cystisk akne, kan du prøve å ta sink kosttilskudd én gang daglig for å bekjempe akne fra innsiden.

Hvis du kan, gå til svømmebassenget så ofte som mulig. Svømming er bra for kroppen, i tillegg til å bidra til å redusere akne, på grunn av avslappende natur aktiviteten. Klor i svømmebasseng kan også redusere akne hevelse.

Rens ansiktet daglig, spesielt hvis du svetter mye på grunn av varme eller øvelse. Holde ansikts rensing kluter med deg hvis du er borte fra hjemmet. Kluter feilfri og rense raskt og enkelt. Du skal ikke erstatte rensemiddel som du bruker hver morgen med våtservietter.

Du kan være fristet til å plukke på eller avlyse ansiktet ditt, men det finnes oljer og skitt på hendene som kan vinden i ansiktet ditt hvis du gjøre det. Fanget skitt kan lodge seg i ansikts porene og til slutt bidrar til akne fakkel-ups.

Kanskje du kunne finne noen behandling av akne rettsmidler på din egen eller gjennom god all-around hudpleie, men ønsker du utprøvde metoder som vil fungere for alle typer akne, tipsene i denne artikkelen er hva du leter. Kontroller at du bruker dette rådet og implementere det dermed for å behandle huden din.