Akne behandling

Fakta om akne i huden av farge

Det har endelig tid for å oppdage noen fakta om akne og det er effekt på huden av farge. Med alle misforståelser om akne som helhet er det viktig å forstå hvordan og hvorfor vi får akne kviser for å mer effektivt ta dette svært vanlig hudtilstand.

I motsetning til populær overbevisningen, de fleste akne årsaker er ikke et resultat av å spise sjokolade, stekt mat, eller noe sånt, så slappe av. Imidlertid mer så enn ikke, akne bryte outs kan også ha mye å gjøre med og kan være et resultat av en intern skyldige kalt hormon ubalanse. Dette kan være et resultat av en trafikk leveren.

Ingen er immune mot denne tilstanden. Menn, så vel som kvinner kan oppleve hormon ubalanse. Hvis leveren fungerte å det er fulle potensial, hormonnivået ville bli mer balansert og akne break-outs ville bli mindre av et problem. Dette vil bli diskutert senere i en kommende artikkel.

Nå eksternt i mange hudtyper, inkludert huden av farge, er de vanligste årsakene til akne:

Overdrevent fet hud

Hud betennelse og irritasjon

Bakterier

Døde hudceller bygge opp

Fakta om akne: en oversikt over årsakene

1. Overdreven oiliness

Sebaceous kjertel innenfor huden produserer et naturlig materiale som kalles talg (olje). Sebum er hva gir vår hud og hår naturlig og nødvendig fuktighet. Dette er en god ting. Men er for mye olje hva du ikke ønsker.

Når oljen blir fanget inni pore på grunn av utilstrekkelig utgytelsen av døde hudceller, sebum og olje deretter fyller pore og blander sammen med døde hudceller. Dette fører til bakteriell infeksjon og betennelse, noe som resulterer i akne støt.

2. Hud betennelse og irritasjon

Vi har en tendens til å over stimulere og irritere huden vår ved å bruke harde hudpleieprodukter. Denne aktiviteten kan bidra til break-outs som er bare en (selv om svært vanlig) mange akne årsaker.

Også, vi noen ganger over rense våre ansikter i et forsøk på å kvitte seg med våre complexions av fet glans, og skitt. Du kan ikke tro det, men skitt er ikke skyldige heller. Men gjør ikke det vondt for å opprettholde en ren pall.

Mer enn sannsynlig, mange av oss med akne break-outs har rense huden fordi vi over renset tenker dette er pågående hjelp. I virkeligheten ikke dette. Over rensing eller harde skrubbing bare gjør vondt verre ved å forårsake unødvendig hudirritasjon som vanligvis resulterer i akne break-outs.

Dette er hudens naturlige svar til betennelse og irritasjon. Dette kan være en vanlig akne årsak. Huden av farge er svært reaktive (negativt responsive) til irritasjon. Dessverre i mørkere hudtyper fører akne ofte til mørke flekker, fordi det medfører irritasjon på huden vår. Dette er på grunn av overfølsom natur av huden vår.

Dette er det samme som oppstår når huden blir skadet eller betent og svarer på denne irritasjon ved å produsere mer økte nivåer av melanin å forårsake mørke flekker og andre misfarging av huden. Bare denne gangen, huden din er å bryte i akne støt som et resultat.

Husk at alle irritasjon ikke er smertefulle. Selv om du ikke føler huden blir irritert, kan det meget vel være. I dette tilfellet, i stedet for signalnettverk deg om det er irritasjon gjennom smerte, er det signalering deg om det er irritasjon ved å danne akne humper på hudens overflate.

3. Bakterier

Bakterier er dannet når porene blir fylt med olje, og er ikke i stand til å bli utgitt, på grunn av tilstedeværelsen av døde hud celler som ikke har vært kaste fra hudens overflate. Døde blokkerer hudceller porene slik at oljen ikke kan unnslippe.

Oljen bygger deretter opp i porene, blande med hudceller, forårsaker dannelsen av bakterier. Huden blir inflammed, og kort tid etter, begynner akne break-outs.

4. Døde hudceller bygge opp

En annen ekstern årsaken til akne break-outs, er blokkering av huden porene av oppbygging av døde hudceller. Huden din celle omsetning oppstår ca hver 28 dager (gi eller ta en dag eller to).

Hva denne prosessen gjør er hjelpe huden din til å gjøre det på jobb for å bringe frisk, ny, sunn hudceller til overflaten. Også, når døde hud celler er fjernet fra hudens overflate, talg eller olje bygge opp er minimert, noe som resulterer i mindre akne break-outs.

Men først må du exfoliate huden din for at dette skal skje. For å eksfoliere, betyr du starter nedover stien mot klart, akne-fri hud. Peeling eller fjerning av døde hudceller er det nest viktigste hud omsorg trinnet etter solbeskyttelse.