Akne behandling

2 effektive anti-akne tips

Akne er en svært vanlig hud problem. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer som hormoner og genetikk. Hvis det står uten tilsyn, kan akne føre til svært vanskelig og problematisk situasjoner. Det er imidlertid viktig å huske at det er flere ting du kan gjøre for å holde din breakouts i sjakk.

På ingen måte er denne artikkelen antyder at du ikke be om hjelp fra din hudlege for akne-problemer. Profesjonelle mening er alltid viktig. Men før de søker hjelp av medisinske fagfolk, bør du prøve etter disse to akne forebyggende råd. Forhåpentligvis vil de være til noen hjelp for deg.

Vask ansiktet ditt regelmessig

Hvis du lider av akne, er det av avgjørende betydning at du huske å vaske regelmessig. Det er viktig å huske å gjøre det forsiktig. Du må imidlertid passe på at du ikke overdriv. Dette er fordi skrubbing for hardt kan faktisk øke din akne breakouts.

Det er også viktig å vite at vanlig såpe rett og slett ikke vil gjøre. Du bør sørge for at du vasker ansiktet ditt en spesialdesignet anti-akne såpe. Disse spesielle svovel-baserte såper bør brukes to ganger daglig, en gang upon waking opp, og en gang før du går til sengs.

Det er en annen nyttig tips for å holde din akne breakouts i kontroll ved å bruke en honning maske. Det er ideelt for at dette gjøres minst én eller to ganger i uka. Dette er så effektiv på grunn av de antibakterielle egenskapene finnes i honning. Det er overraskende skånsom mot huden. Det kan også brukes for effektivt healing og mindre skavanken, desinfisering dem i prosessen.

Forbedre kostholdet

Kosthold faktisk har en stor innvirkning på din hudfarge. Som blir sagt, kan matvaner faktisk bidrar til akne problemet du har. For eksempel, er det visse viktige vitaminer og mineraler som kan gjøre underverker for deg.

Dette er nemlig, sink, krom og Betakaroten. De utfører ulike funksjoner, men alle er like viktig. For eksempel er sink avgjørende fordi det er et antibakterielt middel. Hvis kosten inneholder utilstrekkelige mengder sink, kan dette lett føre til akne breakouts. Krom, derimot, er nyttig når det gjelder helbredelse hudinfeksjoner. Til slutt, beta-karoten er avgjørende når det gjelder å redusere hudens oiliness. Det tjener også til å styrke hudens beskyttende vev, og dermed hindre videre utbrudd av akne.

Du kan få din daglige dose av sink, krom og beta-karoten ved å ta en multi-vitamin start på dagen.

Mens akne kan føre til utrolig ubehagelige situasjoner, er det viktig å vite at det finnes enkle måter å håndtere dette problemet. Tipsene presentert ovenfor har vist seg for å være ganske effektiv i siste. Forvente å se resultatene i et par uker.