Akne behandling

Hvorfor tea tree olje for akne fungerer

Tea Tree olje har vært populære i Australia hvor jeg vokste opp så jeg har blitt veldig kjent med dette medisinsk olje lenge før sitt opphav til berømmelse her i USA. Helsevesenet spesialister har vært espousing dens fordeler på grunn av sin antibakteriell, antiviral, antimikrobielle, soppdrepende og bakteriehemmende egenskaper. Som et resultat, er det en av de beste behandlingene for akne.

Hva er Tea Tree olje?

Tea Tree olje er oljen fra bladene av Melaleuca Alternifolia treet innfødt til østlige Australia. Den australske aboriginerne ville knuse opp bladene og pust inn oljer å behandle luftveisplager. De har brukt denne oljen medicinally i tusenvis av år.

Det er på grunn av egenskapene som Tea Tree olje besitter som gjør det den perfekte løsningen for å behandle moderat til alvorlig akne uten bivirkninger. Studier har vist denne oljen til å være på linje med 5% benzoyl peroxide. Benzoyl peroxide er den mest kjente anti akne behandling, men det kan la huden ekstremt tørr, irritert og rød. Noen ganger kan det være så tørking at huden er på randen av sprengning. Det må bemerkes imidlertid at Tea Tree olje trenger mer tid til å ta effekt enn benzoyl peroxide.

Hvorfor Tea Tree olje fungerer For Akne

Det er mange underliggende grunner for akne:-

Genetikk

Ubalansen av hormoner (det er derfor tenåringer får akne og kvinner under visse tider av måneden)

Maten vi spiser kan forverre akne

Men akne er alltid forårsaket av de samme tre tingene for alle:

Overflødig sebum (olje glands produsere for mye olje)

Overflødig hud shedding (hudceller fôr hårsekken veggen shed for ofte)

PENCEN bakterier (som allerede er tilstede på huden)

Disse 3 tingene kombineres for å danne en plugg som tresko pore. Tea Tree olje arbeider for akne fordi det oppløses olje. Prinsippet bak dette er at bare olje kan oppløse olje. Et godt eksempel på dette er når du prøver å vaske av en klebrig prislapp. Jo mer du prøver og rense den med vaskemiddel den seigere er blir. Men når du bruker en klut dyppet i olje, for eksempel oliven, det oppløses lett. Tea Tree olje skjærer gjennom talg på huden din, unclogs porene og dreper den pencen bakterien.

Sikkerheten til Tea Tree olje

Denne oljen kan være giftig hvis svelget, og kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert tretthet, forvirring, hallusinasjoner, koma, ustødighet, svakhet, oppkast og diaré. Før du bruker denne oljen bør du patch test ved å sette et par dråper bare bak øret. Hvis ingen reaksjon oppstår etter en time, så er du fri til å bruke denne behandlingen.

Tea Tree olje må fortynnes før du bruker på huden. Start ved å bruke halvparten olje og halvparten vann - en 50/50 løsning, og se hvordan det fungerer. Du kan deretter legge mer eller mindre avhengig av dine preferanser. I stedet for vann, aloe vera kan brukes til utvanne eller hvis du foretrekker mer hydration prøve å bruke en operatør olje som Jojoba.

Hvordan du bruker Tea Tree olje For Akne

Sted din 50% fortynning i en liten bolle

Vask ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel, skyll med kult å lunkent vann og tørk

Mette en bomullsdott med løsningen og gjelder for hele ansiktet

La det tørke og ikke skyll

Bruk denne toner 2 x / dag - om morgenen og før sengetid.

*** Vennligst Avslutt bruk dersom du føler ubehag. Vaske ansiktet med en mild renere, klapp tørr og bruke en liten mengde olje gratis moisturizer

Australske Tea Tree olje er en rett og slett den beste løsningen for akne hvis du vil gå til alle naturlige ruten. Ved hjelp av denne naturlige toner en til to ganger vil daglig bidra til å helbrede kvisene dine mens forebygge nye flekker fra forming. Du må eksperimentere med riktig dosering beløpene som passer huden din. Min foreslåtte fortynning fungerer for meg, men du må kanskje mer eller mindre avhengig av alvorlighetsgraden av akne. Vær oppmerksom på at Tea Tree olje er ikke en rask løsning, og som sådan krever tålmodigheten. Hvis du ønsker raskere prøve resultater så denne omfattende 100% naturlig akne behandling system.