Akne behandling

Proactiv løsning

Behandling av Akne Proactiv løsning

Akne i alle aldre kan være et problem for pinlig og smertefull. Det kan gjøre deg ikke vil bli sett av venner og familie, og kan selv forlate arrene hvis den ikke behandles riktig. Selv om det er en genetisk komponenten, inkluderer årsakene til akne stress, hormonelle endringer og overdreven olje tilstopping porene med skitt og bakterier. Heldigvis er det en rekke forskjellige måter å behandle akne med suksess. Fra over counter programmene som Proactiv løsning til reseptbelagte medisiner som Accutane, lære om måter du kan fri deg og rydde opp huden din.

Forebygging

Det første trinnet i å bidra til å holde huden klart er å opprettholde en god forebyggende program. Betyr dette å holde hendene på ansiktet så mye som mulig. Skitten fra hendene kan overføres til huden din, og press fra hviler haken i hendene kan forårsake du irritasjon hudproblemer. Selv om det kan være fristende, Motstå trangen til å plukke på ansiktet ditt. Når det er gjort feil, det fanger bakterier i ytterligere og fører til arrdannelse. Sørg for å vaske ansiktet daglig med en svak rengjøringsmiddel. Bare husk at målet er å holde huden ren, ikke tørket ut. Få huden din på en god rensing rutine som inkluderer en lys, olje gratis moisturizer. Hvis du vasker med en slipende rengjøringsmiddel og irritere huden din ved å tørke den ut, vil den prøve å kompensere ved å opprette mer olje.

Behandlinger

Det er effektiv og rimelig akne behandlinger som du kan få uten å se legen din. Du kan starte ved å bruke produkter med høye konsentrasjoner av Salisylsyre eller benzoyl peroxide. Folk har variert suksess med dette, og du må kanskje prøve flere for å se hva huden din reagerer på best. Et stort antall mennesker som ikke finner suksess noe annet sted sverger ved Proactiv løsning. Den medfører benytter en tre trinns program med benzoyl peroxide så den aktive ingrediensen. Proactiv løsningen finnes ikke i drugstores og må bestilles direkte fra selskapet. Uansett hvilken rute du velger, må du kontrollere at du gir behandling en sjanse å arbeide. Følg instruksjonene nøye, og kontroller at du bruker det riktig å få best mulig resultat.

Hvis ikke-reseptbelagte medisiner ikke gir deg noen lettelse fra break-outs, er det tid for å se legen din. P-piller er ofte foreskrevet til kvinner for å hjelpe stabilisere hormoner og hjelpe med hudproblemer. Legen din kan også gi resept salver med antibiotika i dem som erythromycin eller medisinert salver som tretinoin. Når ikke annet fungerer, kan oral medisiner som Accutane være foreskrevet. Vær oppmerksom på at Accutane kan forårsake alvorlige fødselsskader, og det vil bare forskrives med prevensjon.