Akne behandling

Velge en akne arr falming krem

Akne er en uheldig del av livet, men det trenger ikke å være evig. Den gode nyheten er at det er mange alternativer når det gjelder behandlinger. Arr kan behandles fra komforten av ditt eget hjem takket være en akne arr falming krem.

Bleking kremer

Dette er blant de vanligste over skranke medisiner du kan finne. En bleking krem arbeider av lyn tonen i mørke flekker på huden din. Dette skjuler effektivt arret synet. En kjemisk kalt hydrokinon gjør alt dette en mulighet. Disse bleking kremer kan kjøpes selv uten resept.

Sørg for at du plukke opp en akne arr falming krem som har en 2% konsentrasjon av hydrokinon. Denne dose bør være nok for de fleste. Men kan en hudlege foreskrive som inneholder en fire prosent konsentrasjon. Kontroller etikettene før du betaler ved disken.

Bleking kremer er lett å finne og er lett tilgjengelig på apoteket. Det er flere selskaper som sette ut disse produktene i markedet. Oftere enn ikke, er det kremer med flere fordeler som hud whitening og UV-beskyttelse. Hvis du føler ikke noe behov for disse, kan du alltid gå for de mest grunnleggende.

Hud Lightening kremer

Som bleking kremer kan disse variantene også kjøpes uten å vise resept. Denne type akne arr falming krem kan eller kan ikke inneholde hydrokinon avhengig av produsenten. Andre aktive ingredienser inkluderer kortikosteroid og tretinoin. Alle disse ingrediensene arbeide sammen for å oppnå samme resultat.

Disse kremer har vist seg effektiv på å bli kvitt akne arr. Med vanlige resultater, vil du begynne å se gode resultater innen 30 dager av bruk. Det er mange merker å velge mellom, og hver gir det lille ekstra for bedre hud.

Noen kremer har en fuktighetsgivende effekt som hindrer huden tørker. Andre legge et lag av solkrem å beskytte huden mot skadelige stråling. Dette bidrar til å skjule en akne arr bedre mens du holder huden din ser bra og følelsen frisk. Det er med ingredienser som skjuler tegn på aldring på huden din.

Dette er bare noen av de akne arr behandlingene tilgjengelig i markedet i dag. Det er sikkert mye mer valg når det gjelder å akne arr falming krem. Selv om det er tilgjengelig uten resept, anbefales det fremdeles at du konsultere legen din først før du bruker noen av disse løsningene.