Akne behandling

6 praktiske tips om hvordan å bli kvitt akne

1. Bruk Benzoyl Peroxide å behandle akne

For noen mennesker som sliter med sta zits og vil gjerne vite hvor å kvitte seg med akne synes benzoyl peroxide å tilby hjelp. For å gjøre det enda bedre, kan dette legemidlet kjøpes over skranke, så det er ikke nødvendig å få en resept for det.

Benzoyl Peroxide verker av målretting Hovedårsaken til betennelse grunn blokkert ut pore. Acnes bakterien er ansvarlig for akne breakouts denne medisinen trenger dypt inn i huden stoppe bakterier ekkel effekter.

Holde inne sinn, skjønt, at det kan ta en stund før du kan begynne å merke resultatene av denne akne medisinering. Men etter 2 til 3 uker, kan du forvente å se noen forbedring på huden din.

2. Hvordan bli kvitt akne med Salisylsyre

Mens denne medisinen har ingen innvirkning på alle å redusere oljeproduksjonen eller drepe akne-forårsaker bakterier, er det et effektivt alternativ for de som ønsker å vite hvor å kvitte seg med akne.

Salisylsyre utløser utgytelsen av det ytterste laget av huden, som dette laget er fjernet, vil du se at huden din er uten noen blokkeringer stund holder porene klart.

Imidlertid være sikker på å unngå å bruke dette produktet på sensitiv hud, samt huden med noen sår eller kutt. Hvis du vil vite hvor å kvitte seg med akne med denne medisinen, må du bruke den kontinuerlig bedre effekt.

3. Velg Makeup som passer din hudtype

For folk som ønsker å være fri fra akne, er bruk av riktig type makeup et annet godt alternativ. Så mye som mulig, bør du kjøpe sminke som er kategorisert som olje-fri. Mens det kan ta noen dager eller uker før du kan begynne å se noen resultater, vil du se forskjellen i forhold til bruk vanlig makeup som forårsaker irritasjon og kviser.

I tillegg til valg av sminke å bruke, må du vaske det av på slutten av dagen. Aldri avreise din makeup på som du sover, slik at du unngår opplever irritasjon, rødhet eller utslett.

4. Prøv å bruke antibiotika

I tilfelle akne kremer ikke fungerer, kan du vurdere å bruke antibiotika i stedet. Se hudlege for den beste medisinen som fungerer for deg, så dette kan redusere sjansene for å oppleve noen negative bivirkninger. Bare sørg for å følge rett dosering når du tar antibiotika, og unngå å ta det mye lengre enn du burde.

Ett ord av råd - antibiotika kan føre til skalering eller tørrhet. Så, så mye som mulig, bruk fuktighetskrem og støtte din hud med solkrem å hindre brenner på grunn av overdrevent sensitiv hud.

5. Vurder Microdermabrasion som en måte på hvor å kvitte seg med akne

Microdermabrasion hjelper skrubbe bort et lag av huden, som blir kvitt smuss og rusk som blokkerer huden og forårsake akne. Hele prosessen er ganske rask og smertefri, og etterlater huden følelsen glatt, frisk og avslappet. Denne fremgangsmåten er imidlertid ikke å gjøres bare én gang siden det kan ta et par økter før du kan oppnå fantastiske resultater.

6. Finn den beste behandlingen

Vanligvis finner du alle slags akne behandling i butikker og apotek. Hvis du vil få den beste løsningen til kviser, skjønt, er det bedre å gå til hudlege for riktig behandling som passer deg best. Etter avmerker din hudtype, vil du bli bedt om å bruke en krem, ta et medikament eller gjennomgå en fremgangsmåte som kan ende dine bekymringer med akne gang for alle.

De ulike Behandlingsalternativene omtalt her er imidlertid de brukte for de fleste hudproblemer forårsaket av acne. Det finnes også naturlige behandlingsmetoder, og det er bare et spørsmål om å velge riktig alternativ som effektivt løser dine bekymringer. Hvis du er seriøs om hvor å kvitte seg med akne og vil motta en gratis rapport, må du besøke min hjemmeside nedenfor.