Akne behandling

Hvordan velge anti akne krem som gir deg resultatene uten bivirkninger

Akne er et vanlig problem blant tenåringer og også noen voksne. Det finnes tusenvis av produkter som hevder å kurere den for deg. Du vet fra erfaring at ikke alle produkter er de samme. Finne en som fungerer for deg tar noen eksperimentere, så her er noen måter å finne retten anti akne krem for deg.

Velge naturlig over syntetisk

Det er velkjent at naturlige produkter for alle typer hud problem er bedre enn kjemiske basert produkter. Her er hvorfor du ikke bør gå for kjemiske, syntetiske produkter:

Du må bruke dem flere ganger om dagen

Kunstig agenter kan føre til at huden tørker for mye. Har du tørr hud, kan bruker slike produkter bare overdrive problemet

Er det større sjanse for allergiske reaksjoner med kjemiske produkter

Ikke alle kjemiske basert anti akne produkter er det dårlig for huden din. Noen er laget av kvalitetsingredienser, men det ville ta aldre og mye penger å finne ut de som er godt. Hvis du er overbevist om at naturlige akne produkter er bedre, så her er ingrediensene bør du se etter:

Lavendel olje - anses å være den mest effektive remover akne

Aloe - er en allsidig plante som kan brukes i muntlig og krem

Vulkansk aske - det kan absorbere giftstoffer lett fra du huden

Selv med produkter som hevder å være naturlige, må du forsikre at de virkelig har naturlige ekstrakter. Hvis du ser ting som "natur identiske" på ingredienslisten, er det bedre å unngå dem.

Anti-betennelse

Hvis huden din er spesielt følsomme for kremer og du har allergi, finner du at ansiktet svulmer litt eller har du brenner følelser når de brukes. Hvis du har et problem, må:

Finne kremer som har anti inflammatorisk egenskaper

Er spesielt ment for folk som har hud allergier

Best anti akne krem vil sannsynligvis ikke har noen bivirkninger på deg. De anti inflammatorisk egenskaper er vanligvis dyrere enn vanlige produkter. Men hvis de skal fungere for deg, er det vel anvendte penger.

Finne riktig kremen

Hvis du ikke har eksperimentert før med anti akne kremer, må du kanskje eksperimentere med dem litt. Dette betyr ikke at du må kjøpe et dusin flasker til og prøve dem alle. Her er hva du kan gjøre:

Gå online og velge noen naturlig anti akne kremer eller rensemidler

Se hvilke gir du prøvetaking, dvs små poser til å prøve ut

Kjøpe noen av dem og bruke dem en eller to ganger hver

Etter dette vil du vite som gir deg de beste resultatene. Å kunne se på noen produkter før du betaler for er en av de største fordelene når du kjøper anti akne krem online. Noen ganger kan det samme firmaet ha forskjellige produkter rettet mot ulike typer hud, så det blir enklere å handle.