Akne behandling

Kirurgiske og ikke-kirurgisk behandling for deprimerte akne arr.

Deprimert akne arr svare sjelden på naturlig rettsmidler og aktuell kremer, og selv om de reagerer er det nesten umulig å fjerne dem fullstendig ved hjelp av disse tradisjonelle teknikker. Heldigvis finnes det en rekke kliniske prosedyrer - både invasive og ikke-invasive - tilgjengelig effektivt fylle akne arr depresjoner. Nedenfor er noen av kirurgiske og ikke-kirurgiske alternativer du har. Gå gjennom dem og finne ut hvilken som passer deg mest.

KIRURGISKE ALTERNATIVER:

Mange kirurgiske alternativer tilgjengelige for å behandle dyp, etset akne arr inkluderer:

Punch Excision:

Denne typen excision bruker en runde kirurgisk instrument, ligner på en cookie cutter, for å fjerne skadet hud. Etter fjerner hele arret, hudleger nøye masker endene av såret, gjør at maskene ikke la bak et synlige arr.

Punch høyde:

I denne typen kvisearr surgery hudlege fjerner vanskelig arr vev og heve gjenværende vev slik at de bli jevnet med den omkringliggende hud.

Punch Graft:

Som er åpenbart fra sitt navn, innebærer punch graft arr revisjon transplanting din egen hud for arr depresjon fylle åpningen. Denne type kirurgi utføres når akne arr er svært dype.

Subkutan snitt:

Subkutan snitt for arr fjerning innebærer skille herdet arr vev fra huden i et forsøk på å la huden til å heve og flat arrete overflaten.

IKKE-KIRURGISKE ALTERNATIVER:

Ikke-kirurgiske alternativer er mer etterspurt i dag for åpenbare grunner: de er mindre smertefullt, ikke involverer risikoen for ytterligere arrdannelse og involverer minimal eller ingen nedetid. De vanligste ikke-invasive akne arr behandlingene inkluderer:

Kjemisk peeling:

Kjemisk peeling er mildest av alle ikke-invasiv arr revisjon teknikker. En kjemisk løsning brukes til de berørte områdene ikke bare nivå hudoverflaten men også for å avsløre frisk, glattere hud lag under for å fjerne skadet øverste lag av huden. Denne prosedyren brukes til å behandle overfladiske arr eller deprimert arr som ikke er dyp.

Microdermabrasion:

Microdermabrasion fungerer også på en lignende måte som kjemisk peeling. Denne teknikken bruker imidlertid aluminiumoksid krystaller buff bort øverste mest lag av huden å avsløre friskt lag under huden. Denne teknikken er også effektiv for behandling av mild arrdannelse, og fungerer ikke godt for innrykket kvisearr.

Dermal fyllstoff:

Deprimert akne arr svare godt dermal fyllstoff. En flytende injiserbare løsning injiseres under overflaten av huden til å vesentlig øke arr depresjoner. Både naturlige og syntetiske fyllstoffer kan brukes for plumping opp Ruflete arr. Naturlig fyllstoff inkluderer kollagen eller fett fra pasientens egen kroppen. Fyllstoff er mest imponerende, men den eneste ulempen er at de tilbyr en midlertidig løsning, med effekter varer i 6 til 18 måneder.

Laser Skin Resurfacing:

Laser Skin resurfacing er trolig den mest effektive permanent løsningen for dype arr. En laserstråle av bestemt bølgelengde til å bryte hardt arr vev, stimulere helbredelsesprosessen. Den akselererer også naturlige kollagen og elastin produksjon, glatthet og smidighet av huden. Brøk CO2 Laser Skin resurfacing er den nyeste teknikken brukes over hele verden til å behandle sta, innrykket arr. Laser skin resurfacing er ikke en engangs prosedyre. Vanligvis for 4-6 økter å eliminere akne arr. helt.

Radiofrekvens behandling (RFT):

Radiofrekvens behandling er en rekke Thermage hudbehandlinger brukes til å behandle mange hudlidelser, inkludert deprimert arr. Dette er siste er rimelig behandling som er trygt for hudtyper og toner. Hudleger bruker radiobølger av bestemt frekvens for å stramme huden. Dette fører deprimert akne arr blir mindre merkbare. Som laser skin resurfacing, trenger RFT også flere økter å oppnå ønskede resultater.

Hvis du er interessert, kan du gå en erfaren hudlege nå og avhengig av hvor dypt din pitted arr han vil anbefale deg et kirurgisk eller ikke-kirurgisk akne arr behandling som passer deg best.

Merk: Noen leger også foreskrive Isotretinoin til alvorlig akne. Hvis du har også brukt noen slike reseptbelagte medisin for behandling av aktive akne må du fortelle hudleger om det før han eller hun starter arr behandling.