Akne behandling

Honning, en søt behandling for huden

Honning gule sirup som bier gjør når pollinerende blomster, en søt behandling for huden din. Honning er en naturlig antibakteriell antiseptisk som kan gjøre underverker for akne og akne arr. Den næringsstoffer og mineraler som vitamin B, jern, mangan, kobber, kalium og kalsium når ansiktet vil gi deg en klar, glødende hud. Honning kan brukes til å behandle en rekke andre hudproblemer som rosacea, eksem, hyperpigmentering, psoriasis og keratose pilaris.

Honning har antibakterielle midler som dreper bakterier og bistå i healing. Når den brukes direkte på Akne kviser eller kviser honning vil drepe infeksjon forårsaker bakterier og fremmer helbredelsesprosessen. Dermed redusere fremkomsten av mer kviser og oppklaring de eksisterende. Dette begynner prosessen med å oppnå klare hud.

Gluconic syre funnet i honning er en naturlig PH regulator og renset. Når påføres huden arbeider syre lysere hudfarge. Dette gjøres ved kveld hudfarger, falming arr og belysning alder flekker. En gang men huden din vil ha en frisk glødende utseende.

Næringsstoffene i honning opptre som en humectant å holde huden fuktig. De trekker fuktighet til huden overflaten av huden fyller i fine linjer og rynker. Dette jevner ut hudens utseende å gjøre det frisk og glødende.

Når du bruker honning for huden din, er det best å bruke naturlige rå ubehandlet honning for å få maksimalt utbytte. Når honning er varmet opp av pasteurisering mister det sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Fordelene med honning for huden

Akne: De naturlige antibakterielle egenskapene av honning kan drepe akne på stedet og hindre videre utbrudd.

Aldring: Bruke honning for å bremse aldrings prosessen med hud-lagring antioksidanter.

Hudfarge Boost: Honning er fuktighetsgivende og beroligende for fersk glødende hud.

Porene: Honning tydeliggjør huden av unclogging porene og drepe bakterier og uønskede bakterier.

Bruke honning på huden

Honning kan brukes alene eller sammen med mange andre vanlige ingredienser i huset som sitron, havregryn, mandler, kanel, olivenolje og natron.

Slik bruker honning for akne arr

Den beste måten å bruke honning for å spandere akne arr er som en maske. Kombiner honning med yoghurt, eller sitronsaft, mynte og basilikum og gjelder for huden. La på i ca 30-45 minutter. Forlate masken på lenger ganger gi honning tiden for å arbeide sin magi.

Slik bruker honning for klare hud

Den beste måten å bruke honning for å fremme klart sunn glødende hud er som et rengjøringsmiddel. Bland honning med såpe eller havregryn og massasje blandingen inn i huden i flere minutter.

Slik bruker honning for akne

Bruke honning for akne kan du bruke honning som en maske over hele berørte området, eller du kan dab på kviser som spot behandling.

Fremgangsmåte for å bruke honning på huden

Honning på ansikt vask hender og ansikt med et mildt rengjøringsmiddel.

Bruke honning direkte på ansiktet med en pensel eller fingrene i en sirkelbevegelse. Det er best å ikke bruke for mye slik at du unngår drypper.

Skyll etter ønsket tidsrom og bruk fuktighetskrem

Bruke honning flere ganger i uken for å oppnå en ren, frisk, glødende hud.