Akne behandling

Søvn vei å fjerne hud - en guide til å fjerne akne med søvn

Hvor godt vil du sove? Og hvor ille er akne? Disse to tingene er koblet med hverandre. Hvis du har mangel på søvn, vil du få mer kviser. Hvis du har mer søvn, kan du kontrollere akne. Så, det er en enkel relasjon mellom søvn og akne. Du trenger bare å sikre at kroppen har nok søvn for å kurere din akne (eller i det minste hjelpe deg å kontrollere akne). Ellers, du er utsatt for akne breakouts. Når du endrer din søvn vane, vil du kunne endre din hudtilstand. Her er noen tips å fjerne akne med søvn:

1. gi kroppen nok søvn varighet på dagtid

Kroppen din trenger visse søvn varighet for å fungere riktig. Søvn er verktøyet for kroppen å hvile og å gjenopprette dens organer i maksimal ytelse. Fleste har suksess i mindre og gjøre mer. Men du åpenbart gjør ikke det i din nåværende hudtilstand. Huden må sove mer enn vanlige folk. hvorfor? Det er fordi det vil hjelpe kroppen til å helbrede akne fra innenfor. Så, gi kroppen nok søvn varighet på dagtid. Det er godt å sove 8-9 timer per dag. Hvis du har mangel på søvn om natten, må ta en lur å oppfylle mangler dvaleinnstillinger.

2. sove i et rom med god ventilasjon

Rommet ditt er viktig når du sover. Det kan påvirke søvnkvaliteten på. Hvis du sover i et rom med dårlig ventilasjon, er du bundet til å ha problem med søvn. Med andre ord, vil søvnkvaliteten på lide. Kroppen kan ikke sirkulere oksygen skikkelig. Det er derfor det vil tendere til å føle mer sliten etter våkne. Dessuten er det dårlig for huden som det vil øke belastningen kroppen mens du sover, utløser mer akne slutt. Så skal du sove i et rom med god ventilasjon slik at oksygen sunn sirkulasjon i kroppen, som vil hjelpe til gratis huden din av akne.

3. sikre at alt er rent før du sover

Klær, sengen og kroppen din må være ren før du går i dvale. Siden din søvn vil fungere som en helbredende mekanisme for huden din, må du sikre at alt er perfekt linje med mål om huden. Hvis du fortsatt iført skitne klær under søvn, kroppen din vil absorbere alle skitt og olje i klærne, og det vil være bra for helbredelse av huden. Dermed er det svært viktig å sove med en ren kropp, rene klær og en ren seng.

4. spise noen hud-vennlig mat før du sover

For å øke den helbredende prosessen med huden din, kan du spise noen hud-vennlig mat før du sover. Det betyr å ta et helt måltid rett før du sover. Nei, betyr det bare å ta noen matvarer som kan hjelpe den helbredende prosessen som foregår i huden din under mensen søvn. De anbefalte mat å spise er epler, avokado juice, noen grønne bladgrønnsaker og mandler. Merk: Det vil også hjelpe fordøyelsen prosessen.

5. gjøre deg komfortabel før du sovner

Husk at være i en tilstand av stress rett før du går å sove vil bare forstyrre kroppens helbredelse under søvnen din. Kontroller at du har et klart sinn før søvnen din. Kontroller at du er på staten avslapning før du sover. På denne måten vil du kunne sove godt uten forstyrrelser. Husk at stress-fri sinnet er krevde å fullstendig helbrede akne. Du må gjøre alt for å holde deg rolig under mensen søvn.

6. Våkn opp tidlig og omfavne soloppgang

Våkn opp tidlig og gå utenfor å omfavne soloppgangen. Morgen oksygen og sollys er best for huden din. Det vil hjelpe deg å gi huden øyeblikkelig forfriskningene. Enda bedre, bør du gjøre noen øvelser etter våkne om morgenen, bare for å la svette ut. Omfavne dagen som dette vil være en stor dag for deg. Det anbefales også å gjøre en meditasjon økten når du våkner.

7. Følg din søvn med bad

Når du våkner opp fra søvnen din, ikke glem å følge det med et bad. Husk at under søvn, kroppen arbeider hard å kjempe giftstoffer i kroppen og eliminere akne fra innenfor. Dermed må bli renset når du våkner. Ikke utsette badet når du våkner. Det vil bare å samle alle giftstoffer i kroppen din og la dem å være re-absorbert til huden over igjen.

Så, sove godt! Du vil kunne kontrollere akne ved å sove godt. Følge denne guiden, og du må aldri være bekymret for akne igjen i fremtiden. Også er det bedre å bruke Holistisk akne løsning system hjelper deg med å håndtere roten årsaken til akne.