Akne behandling

Hvordan å vaske ansiktet ditt riktig for å fjerne akne

Hvis du ønsker å kurere din akne og hindre den fra å komme tilbake igjen til huden din, du har å vaske ansiktet regelmessig og holde den ren fra smuss, olje og bakterier. Men fleste gjør det på feil måte. Dermed pleier de å forverre deres akne i stedet for å gjøre sin akne forsvinner. Du vet, vann er bra for huden din. Faktisk, må du holde huden hydrert fra innsiden (ved å drikke mye friskt vann hver dag) i tillegg til å holde den frisk på utsiden (ved rensing ansiktet regelmessig med ferskvann). Men, med akne ansiktet blir så følsom, selv til vann. Så, når du legger vann på ansiktet, risikerer du å få mer irritasjon og mer akne hvis du ikke gjør det riktig. Her er hvordan å vaske ansiktet ditt riktig for å fjerne akne:

1. Følg det med et bad

Ja, du hørte rett. Bare vaske ansiktet med rent vann er ikke nok å fjerne kviser fra huden. Må du følger det med et bad. Hvorfor bør du gjøre det? Det er fordi uten å ta et bad, vil du opprette en slags ubalanse mellom ansiktet og kroppen, som pleier å forverre akne senere. Ansiktet vil bli rene, mens kroppen ikke er. Og siden huden er svært følsom for mange ting når du har akne, denne ubalansen vil bare gjøre akne verre senere, spesielt når du er i kontakt med sollys og har massevis av aktiviteter å gjøre på dagtid. Så det anbefales å vaske ansiktet og følger det med et bad, eller enda bedre, kan du gjøre det etter tar et bad.

2. du skal ikke gjøre det mens du fremdeles er på sminke

Tenk på det. Når du har makeup på ansiktet, må du fjerne den først med makeup remover før du prøver å sette vann på ansiktet. Det er fordi når du gjør det en gang, din makeup ikke kan slettes fra huden, som vil tilstopper porene ytterligere. Dette kan være bra for huden din senere, som det vil sikkert gjøre akne mer vedvarende. Selvfølgelig, gjelder dette bare hvis du bruker oljebasert sminke. Vannbasert makeup er enda enklere å rengjøre fra ansiktet, bruker bare vann. Men det er alltid bedre å fjerne din makeup før vaske ansiktet fordi det vil hjelpe for å forhindre akne mer effektivt.

3. Bruk en naturlig rengjøringsmiddel

Vask ansiktet ditt bare med rent vann vil ikke hjelpe deg å fjerne smuss og olje på ansiktet grundig. Dessuten vil det ikke være også effektiv i å eliminere bakterier som forårsaker kviser på ansiktet. Ved å bruke en naturlig renset, vil du kunne vaske ansiktet mer grundig. Resultatet blir også bedre enn å bruke vanlig vann. Men husk å være forsiktig i å velge din rengjøringsmiddel. Det er mange merker som hevder å bruke naturlige ingredienser i sine rensemidler, men de er ikke 100% naturlig. Ikke at de er bra for huden din, men fordi huden er så følsom med ting som dette, det er alltid bedre å bruke fullt, naturlig rengjøringsmiddel.

4. fukte huden etterpå

Vaske ansiktet med naturlig rengjøringsmiddel kan lett renne ansiktet fra god olje som vil holde den smidig. Det er derfor du må bruke en god fuktighetskrem for å holde ansiktet blir tørr. Hvis du vasker ansiktet ditt uten å bruke noen fuktighetskrem etterpå, vil du vanligvis gjøre huden tørr i løpet av dagen. Og når det er i kontakt med sollys, huden vil tendere til å utvikle irritasjon og rødhet, samt flere inflammation, som kan trolig utvikle mer kviser på ansiktet ditt. Med akne ser huden din styggere når det er tørt. Så, bør du finne en god fuktighetskrem for huden din å holde huden myk og glatt.

5. Rengjør ansiktet før du går til sengs

Det er viktig å vaske ansiktet før du går til sengs, fordi når du sover, huden vil gjennomgå sin naturlige helbredende prosess som vil bidra til å eliminere din akne naturlig. Etter vask ansiktet ditt om natten, hjelper du huden å helbrede akne naturlig ved å fjerne overmål olje og skitt fra ansiktet, som kan tette porene i helbredelsesprosessen. Også for å forsterke din helbredelsesprosessen, burde du har nok søvn om dagen, har en ren seng og pute, samt bruke rene og komfortable klær mens du sover.

Og ikke glem, vaske ansiktet alene ikke vil hjelpe for å kurere din akne helt. Du må bruke en komplett naturlig system for å fjerne akne inside out.