Akne behandling

Drukning effekten - når du tror du kan kurere din akne

Hvis du ikke kan svømme, og plutselig du blir kastet i et basseng med dypt vann, hva vil du gjøre? Du åpenbart vil panikk og du vil prøve ditt beste for å komme ut av det vannet, ved tilfeldig flytte hendene og ben å holde seg flytende. Men akk, kan du ikke svømme, rett? Således, uansett hva du gjør, du er drukning. På et tidspunkt du føler hjelpeløse og bare kan ikke lenger kjempe vannet, dermed du vil "overgi til din skjebne" helt.

Dette er drukning effekten. Dette er hva du får når du er drukning, spesielt hvis du ikke kan svømme. Men det du ikke vet er at første, du er på et basseng. Det er mange andre der ute, bading i samme utvalg som du. Andre er vann ikke så dyp. Det anses normalt for de fleste det. Tredje, alle prøver å hjelpe deg, men du bare ikke anerkjenner dem eller betale mye oppmerksomhet til dem. hvorfor? Det er fordi du er i tilstanden av panikk og du kan ikke tenke rett.

Det er mer eller mindre likt med erfaringen at de fleste akne lider opplever. Når så mye kviser angriper ansiktet, føler du overveldet av deres tilstedeværelse. Du føler seg maktesløse og du kan ikke gjøre noe for å kontrollere situasjonen. Den beste måten du kan gjøre er å bruke 'this' og 'den' behandlingen tilfeldig på huden, i håp om at du kan endelig få ut av situasjonen. Men det ble verre. Du blir enda mer hjelpeløse og engstelig. Du kan ikke tenke rett.

Men hva de fleste akne lider ikke forstår er at det er så mange folk villig til å hjelpe dem å løse sine problem. De er de som bryr seg om deg. Disse menneskene vil vise din skjønnhet til verden. Men du holder på neglecting dem.. Du holde på forkaster deres hjelp. Du er drukning i din egen verden, i din egen frykt. Du tror at situasjonen har blitt hjelpeløse, og du kan ikke gjenopprette den. Du tror ikke at du kan kurere din akne.

Men tydeligvis du er galt. Akne, uansett hvor alvorlig det er, er helbredelig. Du trenger bare å kjenne den riktige måten å gjøre det. Men viktigst, må du holde et åpent sinn for nye muligheter til å kurere din akne. De er hjelpere. De vil hjelpe deg å få ut av vannet og spare. Du vet, det er umulig for ikke å kunne kurere din akne, fordi akne ikke er naturlig tilstand. Huden er ment å være akne-fri; å være feilfri, klart og nydelig.

Så, når du mister tilsynelatende håper mot klare hud, bør du huske dette: det er masse folk svømming i samme basseng som du, og vann er ikke så dyp. Det er mange gode behandlinger som du kan bruke til å kurere din akne, og akne er faktisk ikke så vanskelig å slå. Når du begynner å miste din tro på herding din akne, bruk disse tipsene til å gjenopprette tro og håp for klare hud:

1) gjør ikke uforsiktig prøve 'this' og 'den' behandlingen uten nøye overveielse. Endre din hudbehandling for ofte vil bare gjøre din akne verre.

2) ta en titt på de som bryr seg om deg: venner og familie. Ikke ta dem for gitt. Ta deres råd grasiøst.

3) forestille verden full av skjønnhet å omfavne, ikke en verden av mørke som vil holde deg LED. Tenk positivt om deg selv, og holde forventer best av deg.

4) synge en sang av ros og takknemlighet, du har fått mulighet til å være takknemlig for din skjønnhet.

5) endre livsstil til en sunn livsstil.

6) bruk en komplett naturlig system for å fjerne akne, i stedet for bombardere huden med narkotika og over-the-counter medisiner som inneholder usunn kjemikalier for kroppen din.

7) lære om holistisk metoden å fjerne acne helt og permanent, eliminere årsaken til akne i stedet for bare å kjempe acne symptomene.