Akne behandling

7 enkle måter å rengjøre akne irritasjon og rødhet

I noen tilfeller av akne, vil du se så mye rødhet og irritasjon som dekker huden din. Det gjør huden din ser verre enn før. Du tenker kanskje at selv om du har akne, det ville være hyggelig hvis det er ingen rødhet og irritasjon i huden din, fordi uten dem rødhet og irritasjon, huden din vil se bedre, selv om du har akne. Vel, ja, kan du gjøre det. Du kan eliminere din akne irritasjon og rødhet ved hjelp av disse 7 enkle måter:

1. unngå plukke, riper og berøre din akne

Husk at plukke skrape og berøre din akne kan spre mer rødhet i huden din. Ikke gjør det. Men den vanskelige delen er at flere irritasjon du har, jo mer vil du touch ansiktet. Poenget er at du må holde deg fra å gjøre det. Master noen selvdisiplin. Hvis du virkelig trenger å berøre ansiktet fordi det er for kløende å bære, og deretter bruke baksiden av hånden og touch ansiktet forsiktig.

2. unngå skjerpende akne mer med usunne matvarer

Mat, som peanøtter og kjøtt, vil seriøst gjøre irritasjon verre. Prøve den. Når du har irritasjon i huden din, prøv å spise mer peanøtter og kjøtt, og du vil se hva jeg mener. De er eksempler på usunne matvarer som du må unngå. Din hud rødhet kan mer eller mindre, kobles med mat som du spiser. Det er en slags allergisk reaksjon i huden din. Så pass opp for skjerpende din tilstand med usunne matvarer.

3. sove mer når du ser mer irritasjon i huden

Dette er hva du trenger mest på denne tiden av panikk. Rødhet og irritasjon kan angripe ansiktet, men har mer søvn, kan du enkelt kontrollere utseendet. Så er det du trenger sove mer. Holde seg sent på kvelden er det siste du bør gjøre. Det vil tørke huden og gjøre din irritasjon mer utbredt. Du trenger å sove mer for å gi kroppen din nødvendig resten å helbrede din tilstand.

4. drikke frukt og grønnsaksjuice ofte

Stedet for å spise mer junk mat, må spise mer sunn mat. Men jeg anbefaler drikking frukt og grønnsaksjuice ofte i denne perioden. Husk at hvis du har alvorlig akne og alvorlig rødhet også, du må gi kroppen din beste ernæring for å bekjempe giftstoffer i. Frie radikaler må bli eliminert fra kroppen for å gjenopprette din hudtilstand. Den beste frukt og grønnsaksjuice du bør drikke er eplejuice, avocado juice og spinat juice.

5. gi huden mer frisk luft og morgen sollys

Frisk luft og morgen sollys vil gi huden visse typer restaurering. Det vil hjelpe deg å åpne porene og gjør huden mer strålende. Med andre ord, kan frisk luft og morgen sollys umiddelbart hjelpe deg å falme rødhet og irritasjon i huden din. Så i morgen, en komfortabel klær og gå rundt i nabolaget i ca 30 minutter. Så, puste dypt, Lukk øynene, vippe hodet mot himmelen, smil, strekke hendene og omfavne sollys.

6. drikke mer ferskvann

Du trenger å hydrat kroppen fra innen for å hindre tørr hud. Tørr virkelig forverre akne, og den vil spre mer irritasjon på hudoverflaten også. Ved å drikke rikelig med ferskvann i løpet av dagen, vil du kunne holde kroppen hydratiserte og huden fuktig for å hjelpe deg gjøre disse rødhet og irritasjon forsvinner fra huden.

7. utøve kroppen

Enkle øvelser kan hjelpe deg å åpne porene og øke oksygen sirkulasjonen, som vil bidra til å visne bort din irritasjon raskt. Bare gjør noen enkle øvelser vil gjøre utslaget. Du trenger ikke å gjøre hele kroppen-bygningen øvelsen for dette formålet, og dessuten er det ikke nødvendig for deg. Noen enkle øvelser som jogging, løping og spasering for å holde kroppen sunn. Det vil hjelpe gjenopprette huden din helse også.

Så, hvis du vil fjerne disse rødhet og irritasjon i huden din, kan du bare følge tipsene ovenfor. "Men hva med akne? Hvordan kan jeg fjerne den?"kan du be. Den beste metoden å fjerne akne helt er å bruke en selvhelbredende teknikk kalt Holistisk akne løsning.