Akne behandling

5 enkle tips for å bli lykkeligere på jobben når du har akne

Det er mange voksne på jobb som lider av kronisk akne tilstand, akkurat som tenåringer på skolen. Hvis du er en voksen og du lider av kronisk akne tilstand, vil det være vanlig du føler seg deprimert om tilstanden din hele tiden. Denne depresjon kan også føre til lav produktivitet på jobben, som senere kan føre du mister jobben din. Så være svært forsiktige i hvordan du håndterer denne situasjonen. Når stress har akne er blandet med stress tidsfristene, kan så ulike psykologiske problemer oppstår. Her er 5 enkle tips for å bli lykkeligere på jobben når du har akne:

1. gjøre jobben så tidlig som mulig

Sjefen din vil belønne ansatte på arbeid prestasjoner. Med andre ord, hvis du skal levere gode gjerninger, vil så sjefen din ikke vurdere skyte deg på grunn av akne problem. Det avgjørende er produktiviteten og hvor effektivt du håndtere hver Arbeidsoppdrag som er tilordnet til deg. Så er det alltid bedre for deg å fullføre Arbeidstildelingene så tidlig som mulig. Du har ikke tid til å vente, forsinkelse, utsette eller klage for mye om tilstanden din akne. Det er en god karrierevei foran deg, og du vil ikke akne å komme på måten å forbedre dine karrieremuligheter.

2. smile mye til kolleger

Du bør prøve å bygge et sunt forhold med andre kolleger på arbeidsplassen. Ja, kan de si stygge ting om deg bak ryggen, men hvis du har gode forhold til dem, minst de tør ikke å gjøre det foran deg. Du vil bygge dette forholdet med et smil. Ja, du må smile mye til kolleger. Du trenger ikke å være redd om de vil ignorere deg eller reject deg. Smilende mennesker anses alltid gode mennesker gjennom historien. Smil er tokenet vennskap, du absolutt trenger å bygge kontoret for å holde godt.

3. Hold akne problem personlig

Selvfølgelig, ikke bland arbeidet ditt liv med ditt personlige liv. Akne problem er et personlig problem. Du trenger ikke å bry kollegaen din med dette problemet. Hold det for deg selv. Men hvis du har en virkelig nær venn på din arbeidsplass, du kan dele dine problemer med din venn og be om hans eller hennes forslag å kurere din akne problem. Men uansett, det er alltid bedre å holde ditt privatliv atskilt fra livet ditt arbeid. Når det gjelder å akne, gjøre alle undersøkelser selv, gjelde alle behandlinger selv og holde resultatet for deg selv. På denne måten vil du ikke plage din kollegas med "dum" lille problemet.

4. spise sunnere mat til lunsj

Få din egen supermat i kontoret. Hvis du ikke drikker kaffe kafeteriaen office, bør du ikke gjøre det. Bare gjør dine egne ting til lunsj. Du må sunnere mat for huden din. Så, la gruppepress til side. Kan du besøke kafeteriaen en gang, men du kan alltid få din egen sunn oppskrift i en matboks. Det høres kanskje morsomt, men det er gøy å gjøre. Vær oppmerksom på at dette gjelder bare hvis du ikke finner sunn mat på ditt kontor kafeteria.

5. opphold positive og Belønn deg selv når du oppnå noe

Holde en positiv tenkning tankesett i arbeidstimene. Arbeid er selvfølgelig ikke alltid hyggelig. Men minst du kan holde optimisme under arbeidstid. Det er ikke vanskelig å gjøre. Tenk positivt. Og enda viktigere, du må belønne deg når du oppnå noe i livet ditt arbeid. For eksempel når sjefen din er Rose deg for ditt arbeid, fortjener så du belønning. Unn deg selv med noe godt. Gå til en karaoke med dine venner. Besøk en vegetarisk restaurant. Alt mulig. Bare ha det gøy med arbeidet ditt.

Disse tipsene kan gjøre deg lykkelig på kontoret, selv om du har akne problem. Men viktigst, hvis du ønsker å være virkelig glade på kontoret, må du være villig til å ta de nødvendige skritt for å kurere din akne helt. Dette er den eneste måten å føle ekte lykke på kontoret.