Akne behandling

Sunn fornuft tips for å bli kvitt akne

Hindre at olje buildup som kan bidra til Akne er den enkleste måten å kvitte seg med akne. Du kan også starte med å vaske ansiktet to ganger om dagen med såpe og vann. Bare sørg for at du ikke skrubb ansiktet for hardt med vaske klut.

Det er viktig å huske at du ikke bare skrubbe bort akne. Faktisk, kan skrubbe ansiktet for hardt med en vaskeklut faktisk gjøre tilstanden verre av irriterende følsom hud og porer. I stedet for å kvitte seg med akne, må du prøve å rense ansiktet så forsiktig som mulig.

Vask ansiktet ditt kommer i lek med andre viktige tips å hjelpe bli kvitt akne. Pass alltid på å vaske ansiktet, og gjøre en god jobb med det, når du kommer hjem fra jobb hvis jobben setter deg i nærkontakt med olje. Slike "fet" jobber inkluderer arbeider i en fastfood-restaurant eller bensinstasjon, for eksempel.

Og av samme grunn, husk å vaske ansiktet godt etter at du har trent!

En tredje hemmelige tips å kvitte seg med akne er å ta vare når du bruker visse toalettsaker produkter. For eksempel når du bruker hårspray eller gels, kan de tette porene og holde akne som nummer én problemet hvis du ikke bruker dem riktig. Hvis du vil bruke dem uten frykt, prøv å holde dem fra ansiktet.

Hva Hårprodukter du bruker, må du vaske håret ofte nok til å holde olje, spesielt hvis du har langt hår som berører ansiktet regelmessig.

En annen måte å hjelpe deg å kvitte seg med akne er å være forsiktig med hva du putter på ansiktet ditt i form av sminke eller solkrem. Hvis du bruker sminke eller solkrem, er det viktig å sikre at du bare bruke produkter som er tydelig merket med følgende navn: "olje-fri," "noncomedogenic," eller "nonacnegenic."

På enkel engelsk betyr disse begrepene makeup eller solkrem ikke vil tette eller blokkerer porene og på den måten bidrar til akne. Og når det gjelder sminke, uansett hvilken det er, og hvor trygt er det for huden din, er det avgjørende for deg å bruke den ekstra tiden før du vasker ansiktet å ta av alle din makeup.

For å kvitte seg med akne, kan du vurdere å bruke spesielle over-the-counter medisiner, balms eller salves. Din apotek eller supermarked sannsynligvis har mange over-the-counter lotion og kremer som inneholder Salisylsyre eller benzoyl peroxide, som kan bidra til å forhindre akne og rydde det opp samtidig. Før du bosette seg på ett, bør du prøve å eksperimentere med dem å se hvilke hjelper best.

Imidlertid ikke bruke noen av dem med mindre du følger instruksjonene nøye. Enda viktigere, bør du ikke bruke mer av en dose enn du skulle på en gang. Så sørg for å lese etikettene og følg instruksjonene. Ellers kan medisinen tørke opp huden og gjør huden og ser verre.