Akne behandling

Fungerer tea tree olje for akne?

Selv om jeg bare ett individ, ønsket jeg å gjøre en 30-dagers studie for å se hvordan huden min ville reagere på 100% tea tree olje. Etter starter studien, fant jeg at jeg fikk dårlige resultater med en 100% løsning og byttet til en 5% løsning, der 95% av løsningen var vann.

Studere #1. Ufortynnet Tea Tree olje.

Fra studie #1 mottok jeg fryktelig resultater. Jeg brøt ut i cystisk akne, og hadde irritasjon og tørrhet! Disse bivirkningene er ofte forbundet med benzoyl peroxide, og antar det senere, jeg ønsket å fortynne til tea tree olje for å se om disse bivirkningene ville ikke lenger finnes.

Husk, gjennom hele denne studien, jeg fuktighetsgivende, og følge alle skikkelig anbefalinger for å sikre at dette er en kontrollert studie. Jeg bestemt at en ufortynnet løsning er svært ineffektivt for behandling av akne, og vil faktisk føre til mer problemer enn hvis du var å bare bruke ingenting i det hele tatt.

Studere #2. 5% tea Tree olje.

Jeg leste at du kan fortynnes tea tree olje i en carrier olje, men for å gjøre undersøkelsen mer avgjørende, jeg ønsket å bruke vann. Vann er mindre av en variabel, fordi vi vet at vannet er greit å sette på huden din.

I den andre Studien fant jeg at 5% tea tree olje forårsaket absolutt ingen bivirkninger. Løsningen ble utvannet, og derfor det har ikke så sterk som en lukt, eller gjorde det brenne huden min, eller at noen andre negative bivirkninger.

Gjorde huden min rydde opp?

Dessverre, nei. Så jeg fortsatte å studere 5% løsning, fortsatte jeg å brekke.

Avsluttende tanker.

Jeg har kommet til den enkle konklusjonen at tea tree olje ikke er en effektiv akne behandling, brukes i noen konsentrasjon. Selv om jeg vil få mye kritikk fra min studie, vet at dette er bare én studie, og resultatene kan variere.

Hva arbeider for meg eller fungerer ikke for meg kanskje eller kanskje ikke fungere for deg. Dette er verden av akne, der det er mange løsninger som kan tillate oss å oppnå våre ønskede resultater.

Du er her fordi du er sliter med akne, og jeg har vært der. Med 8 år med klare hud, bortsett fra når jeg gjør disse studiene, er det mitt mål å hjelpe alle som jeg kan bli kvitt sine kviser.

Forstå at min studie er til slutt her å gjøre akkurat det: dele min anmeldelse med deg, og om jeg tror noe er effektivt. Fra mine studier, kan jeg sikkert si å unngå tea tree olje.